Asayiş
  • 12.7.2009 16:56

MOTOSİKLETTEN FIRLAYAN MİNİK KIZ OTOBÜSÜN ALTINDAN SAĞ ÇIKTI

AHMET ATAŞ /KONYA

Kazada otobüsün altına fırlayan 3 yaşındaki kız çocuğu kazadan yara almadan kurtulurken, dedesi ve annesi ağır yaralandı.

Kaza, saat 07.30'da merkez Karatay ilçesi Mevlana Caddesi ile Aziziye Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Bulur (49), torunu Südenaz Havva Bulur (3) ile gelini Ayşegül Bulur'u (25) 68 DA 661 plakalı motosikletiyle hastaneye götürdüğü sırada, Aziziye Caddesi'nden gelen ve bugün düğünü olduğu öğrenilen Muhammet Ali Dündar (23) idaresindeki 42 DS 600 plakalı otomobille kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten fırlayan Ali Bulur ile 3 yaşındaki torunu otobüsün altına fırladı. Kazada anne Ayşegül Bulur ise yola savrularak ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından küçük kız çocuğu otobüsün altından çıkarılırken, ağır yaralanan dede Ali Bulur ve gelini Ayşegül Bulur için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan dede ile anneye müdahale etti.

Kazadan yara almadan kurtulan küçük kız çocuğu ise vatandaşların kucağında ambulansa bindirilerek, annesiyle birlikte Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan dede ve gelininin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, 3 yaşındaki kız çocuğunun kazada çizik dahi almadığı öğrenildi.

Kazadan sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen otomobil sürücüsünün evlenme hazırlığında olduğu ve bu gece düğün yapacağı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:19

İLGİLİ HABERLER