Yaşam
  • 9.5.2009 14:59

MÜJDE AR : BU ADAM AVUÇ AVUÇ VİAGRA ALIYOR

Müjde Ar, Berlusconi için "Viagra'yı çok kaçırıyor" diyerek stüdyodakileri bir hayli güldürdü. Berlusconi'ye canlı yayında mesaj gönderen Ar, "Edebinle haftada bir iki yutsan böyle olmayacak. Avuc avuç yutuyor" ifadesini kullandı. Müjde Ar, "Gidiyor her partideki kıza elmas, yok senin popon ne güzel diyor. Bu başbakan ya bunun başka iyi yok mu?" diye konuştu. Erkeklerin belirli bir yaştan sonra sübyancılığa merak saldığı yönündeki tespitini aktaran Müjde Ar, "Azıyorlar" kelimesini kullandı. 70'li yaşlardaki erkeklerin genç görünmek ve genç kızlarla ilgilenmek gibi bir durumları olduğundan bahseden Ar, Berlusconi'nin yüzüne estetik yaptırdığını ve saç ektirdiğini hatırlattı.

Müjde Ar'ın ekranda bu kadar rahat konuşmasına dikkat çeken Aysun Kayacı, "Amma dedikodu yaptık. Bize dokunmuyor ya. Bizi kapatamaz Berlusconi. O yüzden rahat rahat konuşuyoruz" dedi. Aysun'un bu sözleri üzerine İtalya'da başbakan hakkında bile insanların düşüncelerini söyleyebildiğine değinen Çiğdem Anad, konuyu Türkiye'ye getirdi. "Ne kadar şenlikli bir ülke, biz böyle konuşabiliyoruz" diyen Anad'dan lafı alan Müjde Ar ise şu sözleri söyledi: "Bizde bir başbakanının karısının üstsüz bir resmi basılabilir mi?" Araya giren Aysun Kayacı, "Şapkasız demek istediniz herhalde" diyerek imada bulunurken, Pınar Kür ise "Eşarpsız, örtüsüz" dokundurmasında bulundu.

Müjde Ar ise Pınar Kür'ün lafı başörtüsüne getirmesine esprili bir üslupla dikkat çekti. Pınar Kür, "Üstsüze nereden geliyorsun. Daha dur bakalım bi saçını görelim" derken, Çiğdem Anad ise Türkiye'de de böyle rahat konuşabilmeyi diledi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 22:12

İLGİLİ HABERLER