Asayiş
  • 1.5.2010 00:07

MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİNDE ŞOK GELİŞME!..

Baba Mehmet Nida Garipoğlu dahil 4 tutuklu serbest bırakıldı, tek tutuklu Cem Garipoğlu kaldı...
Başı kesilerek öldürüldükten sonra cesedi Etiler'de bir çöp konteynerine atılan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun tahliyesine karar verildi. Mahkeme heyeti ayrıca diğer tutuklu sanıklar Ahmet Batur, Mehmet Karakayalı, Habib Kurt'un da tahliyesine karar verdi. Mehmet Nida Garipoğlu'nun da aralarında bulunduğu 4 sanık tutuksuz yargılanacak.

DURUŞMAYA 7 SANIK KATILDI

Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Cem Garipoğlu, Mehmet Nida Garipoğlu, Ahmet Batur, Mehmet Karakayalı, Habib Kurt , tutuksuz sanıklar Tülay Makbule Garipoğlu, Hayyam Garipoğlu ve taraf avukatları katıldı. Duruşmaya ayrıca şikayetçi olarak Münevver Karabulut'un annesi Nagihan Karabulut ve babası Süreyya Karabulut katıldı.

BABA MEHMET NİDA GARİPOĞLU'NUN DA ARALARINDA BULUNDUĞU 4 SANIK TAHLİYE EDİLDİ

Duruşmada kararını açıklayan mahkeme heyeti sanık Mehmet Nida Garipoğlu'nun delil durumu ve tutuklu kaldığı süre göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi. Mahkeme heyeti diğer sanıklar Ahmet Batur, Mehmet Karakayalı, Habib Kurt'un üzerlerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti mevcut delil durumu ve tutuklu kaldıkları süreyi gözönünde bulundurarak tahliyelerine karar verdi.

TUTUKSUZ SANIKLAR DURUŞMALARA KATILACAK

Mahkeme heyeti, Mehmet Nida Garipoğlu, Ahmet Batur, Mehmet Karakayalı, Habib Kurt , tutuksuz sanıklar Tülay Makbule Garipoğlu, Hayyam Garipoğlu'nun duruşmalarda vareste tutulma taleplerini reddetti.

DURUŞMA ERTELENDİ

Cem Garipoğlu'nun ise tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER