Medya
  • 30.4.2020 21:04

Müslümanları beyinsiz gösteneh Halk TV'den Ayşenur Arlan'ın programına ağır yasak geldi

Ayşenur Aslan, medyadaki dilin değiştiğinden eleştirirken Cuma günü hakkında akılalmaz ifadeler kullandı. Arslan, bir televizyon kanalındaki programın kapanışında "Allah'a emanet olun, Kandiliniz mübarek olsun, Rabbim sizi korusun" ifadelerinden rahatsız olduğunu söylemişti.
Dine karşı fikirleri ve hükümete olan iftaralı muhalifliği ile tanınan Ayşener Arslan'ın programı tam 5 yayın üste durduruldu.

 RTÜK'ten Halk TV'deki o programa ağır ceza!

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) birbiri ardında verilen cezalara bir yenisini daha ekledi...

Daha önce TELE1 TV’ye ve Fatih Portakal'ın sunduğu FOX Ana Haber'e 3 kez yayın durdurma cezası veren kurul bu kez Halk TV’deki Ayşenur Arslan’ın sunduğu Medya Mahallesi programına 5 kez program durdurma cezası verdi.CHP’li RTÜK Üyesi İlhan Taşcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “RTÜK artık tam anlamıyla iktidarın sopası olduğunu ispatladı. Bugünkü Üst Kurul toplantısında, Sarayın işaretiyle; zorlama raporlarla, eleştirel yayın yapan (muhalif) tüm televizyonlara en ağır cezalar verildi. Halktv’deki Medya Mahallesi, 5 kez program durdurma cezası aldı” ifadelerini paylaştı.

Ayşenur Arslan ve Enver Aysever'den skandal koronavirüs paylaşımı! Savcılık soruşturma başlatmıştı.

Ayşenur Arslan ve Enver Aysever gazetecilik kisvesi altında yaptıkları her paylaşım her yorumda heybelerinde daima tuttukları nefret ve kin ile hareket etmeye devam ediyor. Üstelik koronavirüs gibi 7 milyarı aşkın insanı tehdit eden bir salgında bile içlerindeki zehiri kusmaktan geri durmadılar. Aysever'in paylaşımıyla ilgili savcılık harekete geçerek soruşturma başlattı.

İçindeki kini kusmak için her fırsatı değerlendiren Aysever, bu kez de "Neymiş asıl mesele anladık mı?" mesajı eşliğinde Instagram hesabından Birol Çün tarafından çizilmiş bir karikatürü paylaştı..

Karikatür umreden dönenleri hedef alırken, amacının da Müslümanları aşağılamak olduğu net bir şekilde görülüyor..
 

Güncellenme Tarihi : 30.4.2020 21:20

İLGİLİ HABERLER