Spor
  • 20.8.2009 00:35

MUSTAFA DENİZLİ : TERİM MİLLİ TAKIMI, BEN BEŞİKTAŞ'I BIRAKMAM

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, son dönemlerde medyanın manşetlerini süsleyen "Denizli Milli takımda Fatih Terim'in yerine gelecek" iddialarına sert yanıt verdi.

Denizli , Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanı sırasında gazetecilerle sohbet ederken, Fatih Terim'in yerine Milli Takımın başına geçeceği söylentilerine " Bu bir komplo teorisi ve senaryo bile olamaz. Kimse merak etmesin, ne Fatih Terim bırakır ne de ben bırakırım. Ben Beşiktaş'da olmaktan mutluyum. Bu söylentinin mantığı nedir, anlamış değilim" diye yanıt verdi. Denizli ayrıca "Fatih orayı hak ediyor ve çok da başarılı. O giderse,ben Beşiktaş'ın başında olmasam bile Milli takımı düşünmem" diye sözlerini tamamladı.

Tecrübeli teknik adam "Beşiktaş tam anlamıyla ne zaman hazır olur?" sorusuna ''Takımın şu anda yüzde 70'ler de. 1 Ay sonra istediğimiz noktada oluruz. '' şeklinde cevap verdi.

Denizli , Şampiyonlar ligi maçlarıyla da ilgili olarak " 10 gün sonra rakiplerimiz belli olacak. Grupta ise 6 tane maç yapacağız. Bu maç trafiğinde kadromuzdaki oyuncularımızdan hepsinden yararlanacağız. Batuhan'da geldiğinde kadromuz 26'ya çıkacak. İlerleyen süreçte bu 22'ye iner ama kim kalır şu an için belli olmaz. '' diye görüş belirtti. Denizli, Batuhan'ın sakatlığının sürdüğünü ve 3 hafta tedavi süresi olduğunu anlatan Denizli, genç futbolcunun Ekrem ile aynı problemleri yaşadığını ifade etti.

Bugünkü çalışmaya , bağırsak enfeksiyonuna yakalanan Sivok, sakatlığı süren Bobo, tesislerde tedavisi yapılan İbrahim Toraman, Yusuf ve izinli olan Onur katılmadı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:39

İLGİLİ HABERLER