Asayiş
  • 26.9.2013 12:20

'Ne yapıyorsun oğlum ?' diye çıkıştı ama fayda etmedi

ANKARA'nın Şereflikoçhisar ilçesinde aşırı hızlı olduğu öne sürülen otomobil mıcır nedeniyle şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü 26 yaşındaki Yakup Ünsal'ın bacağı kırılırken, babası 57 yaşındaki Bayram Ünsal yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kaza, Ankara'nın Evren ve Şereflikoçhisar ilçeleri arasındaki piknik yeri yakınlarında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Evren'den babası Bayram Ünsal ile birlikte 38 TN 039 plakalı otomobille Şereflikoçhisar'a gitmek üzere yola çıkan Yakup Ünsal, yolda Ömer Gezici'yi de aracına aldı. İddiaya göre aşırı ve mıcır nedeniyle otomobil yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü Ünsal'ın bacağı kırılırken, babası  ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Bayram Ünsal, yapılan tüm müdahalelere rağmen  kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yakup Ünsal'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

'NE YAPIYORSUN OĞLUM'

Araçta bulunan ve kazadan yara almadan kurtulan Ömer Gezici'nin çok hızlı olduklarını, lastiğin mıcıra kapılması nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söylediği öğrenildi. Gezici, kazadan önce Bayram Ünsal'ın aracı hızlı kullandığı için oğluna 'Ne yapıyorsun oğlum ?' diye çıkıştığını da öne sürdü.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:42

İLGİLİ HABERLER