Spor
  • 29.7.2009 02:40

NEİLL KOPTU GELİYOR...

Ve Lucas Neill'e Galatasaray'ın yolu açıldı. Bir süredir futbolcuyla pazarlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılı yönetime İngiltere'den müjdeli bir haber geldi. Bu oyuncunun forma giydiği West Ham, Pekin'deki bir turnuvaya katılmak üzere Çin'e giderken futbolcuyu kadroya almadı. Menajer Zola Neill'in kendileri için önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayarak transfer görüşmeleri yaptığı için kadroya almadığını söyledi.

ANLAŞMA ZEMİNİ ARANACAK
Bir süredir adı Galatasaray ve M.City ile anılan futbolcunun Rijkaard ve vatandaşı Kewell faktörü nedeniyle Sarı-Kırmızılı ekibe daha sıcak baktığı öğrenildi. Bonservisi elinde olan Lucas Neill'in Galatasaray'dan 2 milyon 600 bin Euro istediği belirlenirken Cimbom şu ana kadar 2 milyon Euro'dan yukarı çıkmadı. Yıldız oyuncunun G.Saray'la bir kez daha pazarlık masasına oturup anlaşma zemini araması bekleniyor.

MUTLU SON ÇOK YAKIN
Galatasaray'ın gündeminde uzun bir süredir yer alan Avustralyalı Lucas Neill'le kulübü West Ham arasında ipler koptu. Oyuncunun imza atmasının yakın olduğu öne sürüldü.

G.SARAY'A GİDİYORUM
Manisaspor'un başarılı oyuncusu Sezer Öztürk, G.Saray'a transferinin her an gerçekleşebileceğini söyledi. Manisaspor'un kendisine sözleşmesini uzatma teklifi yaptığını vurgulayan Sezer, "Bu öneriyi kabul etmedim. Artık Florya'da çalışmak istiyorum. Bu düşüncemi başkan Kenan Yaralı da biliyor. G.Saray'da başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

NETANYA'YI ASLA HAFİFE ALAMAYIZ
G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Netanya'yı hafife alacak durumda olmadıklarını söyledi. Hollandalı hoca her hangi bir sürprize uğramamak için işi sıkı tutacaklarını ifade ederek, "İsrail takımı özellikle evinde çok etkili bir takım. Bu nedenle maçın başından itibaren dikkatli olmamız şart" dedi.

MORA BÜYÜK İLGİ VAR!
G.Saray'ın yeni sezonda giyeceği formalar satışa çıktığı ilk gün büyük ilgi gördü. Önceki akşamki tanıtımın ardından dün satışa sunulan formalara Sarı-Kırmızılı tarafların büyük ilgi gösterdikleri, mor renkteki formaların ise satış sıralamasında açık farkla önde gitmekte olduğu açıklandı. Kulüp siteden yapılan açıklamada gösterilen ilgiden dolayı teşekkür edildi. Orjinal formalar 89 taraftar formaları ise 52 liradan satılıyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:02

İLGİLİ HABERLER