Yaşam
  • 19.5.2013 13:10

Nihat Doğan’ın başı dertte

İddiaya göre, Nihat Doğan, Kemerburgaz-Göktürk’te oturduğu dairenin kirasını bir yıldır ödemediği gerekçesiyle icralık oldu.
Pruva Konutları’ndaki dairenin sahibi Hüseyin Ragıp Coşan, toplam 19 bin 148 liralık kira alacağı olduğunu belirterek ünlü şarkıcı hakkında icra takibi başlattı. Doğan, icra takibine itiraz etmediği takdirde haciz kararı çıkacak.

Nihat Doğan’dan “icra” cevabı
Ünlü türkücü Nihat Doğan, hakkında çıkan “icralık oldu” haberlerine yanıt verdi.
Medyada yer alan “Kemerburgaz-Göktürk’te oturduğu dairenin kirasını bir yıldır ödemediği gerekçesiyle icralık oldu” haberi ile ilgili bir açıklama yapan Nihat Doğan, kimseye borcu olmadığını söyledi. Konuyu Twitter hesabından değerlendiren Doğan, “Allah’ıma can borcumdan başka kimseye 1 kuruş borcum yoktur. Oturduğum ev satılmış 1 hafta içinde bana çık denilmiş mümkün değil demişim. 1 hafta içinde nasıl nereye taşınacağım dediğim için sözüm ona anlaşmamızda olmayan kira farkını koyup üstüne faiz eklenmiştir mesele budur. Sözleşmede tahribat yapıp mahkemeleri kandırmaya çalışan sahtekar ev sahibini mahkemeye verdim evden hemen çıkmak yok 1 sene daha oturacağım. Evini satıyorsan kiracı hakları denilen bir şey var adam gibi bir kaç ay öncesinden satıyorum dersin biz de ona göre tedbir alırız. Saygılar :))”

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:12

İLGİLİ HABERLER