Gündem
  • 4.11.2008 01:35

NİHAT DOĞAN'A BÜYÜK ŞOK!..

Atv’de yayınlanan İbo Show’da uzun bir aradan sonra tekrar Alişan’ı ağırlayan İbrahim Tatlıses’in çarpıcı bir itirafı geceye damgasını vurdu.
Üç sene önce İbo Show’da “Benim veliahtım ancak Alişan olabilir” diyerek veliahtını ilan eden ve böylelikle müzik dünyasında uzun süre yankı bulan veliaht polemiğini de başlatan İbrahim Tatlıses, Nihan Doğan için de aynı ifadeyi kullanınca, 'iki veliaht' arasında kıyamet kopmuştu.
Sonrasında Alişan’ın “Artık İbo’nun veliahtı olmayı kabul etmiyorum” sözlerine tepki gösteren ve Alişan ile arasına mesafe koyan İbrahim Tatlıses, yaptığı itirafla da genç türkücünün kalbini yeniden kazandı.
Programda Alişan, veliaht ilan edildiği geceyi kastederek, “Sanat hayatımın doruk noktasına ulaştığım bir geceydi. Ama sonrasında başka şeyler oldu” diyerek yaşanan polemikleri hatırlattı. İbrahim Tatlıses ise ilginç bir itirafta bulunarak o dönem Seda Sayan ile birlikte olan Nihat Doğan'ı neden veliahtı ilan ettiğini şöyle açıkladı:
“Başka şeyler olmadı. Benim çok değerli, bana canını verecek bir arkadaşım var ve ben onun hatırı için o sözleri söyledim, ama sana söylediğim her şey harfiyen doğruydu!”
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:40

İLGİLİ HABERLER