Yaşam
  • 22.9.2013 00:10

Nurgül Yeşilçay açıkladı: Bir transseksüelle...

Oyuncu Nurgül Yeşilçay Radikal Kitap'tan Sibel Oral'a bir röportaj verdi.Kitap okumaya geç yaşta başladığını anlatan Yeşilçay "Öğretmen anne babanın çocuğuydum. Annemle babam çok farklı iki insandı. Annem beş vakit namaz kılardı, dindardı… Babam ise komünist ve ateistti. Babam tarihe çok düşkündü, o yüzden hep tarih kitapları okurdu. Annemin öyle okumaya filan çok vakti olmazdı. Benim kitap okumaya başlamam üniversite yıllarında başladı" dedi.

Yakında oynayacağı filmin müjdesini de veren Nurgül Yeşilçay bir transseksüelle evli bir adam arasında geçen ilişkiyi anlatan bir film yapmak istediğini söyledi.

Yeşilçay "Erden Kıral’la film yapacağız. Senaryo hazırdı ama sonradan içimize sinmedi. Önümüzdeki yaza erteledik.Bir tane de haklarını satın aldığım Finlandiya filmi var. Bir transeksüel hikâyesi. Onun üzerinde çalışacağız. Çok modern bir aşk filmi. Bir transseksüelle evli bir adam arasında. Çok zor değil ama iyi uyarlamamız lazım. O yüzden de geçen gün LGBT ile konuştuk. O filmde transeksüeli oynamak istiyorum" dedi.

milliyet

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:50

İLGİLİ HABERLER