Gündem
  • 11.5.2013 13:29

ODTÜ'de PKK bayrakları açıldı!..

ODTÜ Kampüsü içerisinde bulunan stadyumda terör örgütü ‘bayrakları’ açılarak sözde ‘Devrim’ kutlaması yapıldı.    Daha önceki olaylarda eylemci ‘öğrencilerin’ yanında saf tutan ODTÜ yönetiminin bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Geçtiğimiz yılın sonlarında Göktürk 2 uydusunun uzaya fırlatılma töreni esnasında marjinal sol ve bölücü grupların savaş alanına çevirdikleri Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), yine çok tartışılacak bir olaya şahitlik yaptı.

SÖZDE ‘DEVRİM’ KUTLAMASI YAPTILAR
ODTÜ Kampüsü içerisinde bulunan stadyumda terör örgütü ‘bayrakları’ açılarak sözde ‘Devrim’ kutlaması yapıldı. 1968 yılında üniversitenin stadyumuna yazılan "Devrim" yazısının yıldönümü nedeniyle ODTÜ kampüsünda gerçekleştirilen ve ‘geleneksel’ hale gelen “Devrim yürüyüşü” bu yıl da marjinal grupların katılımı ile gerçekleştirildi.

PKK ‘BAYRAKLARI’ AÇILDI
Ancak daha önceki yıllardan farklı olarak bu seneki ‘etkinlikte’, sınır dışına çekilmekte oldukları öne sürülen PKK militanlarının kıyafetlerini giymiş eylemciler stadyumun ortasına terör örgütü PKK’nın ‘bayrağını’ diktiler.

REKTÖRLÜK NE AÇIKLAMA YAPACAK?
Üniversite kampüsü içerisinde, ortalığı molotoflarla savaş alanına çeviren gruplara, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve birçok devlet yetkilisinin güvenliği amacıyla müdahale eden güvenlik güçlerine o dönemde ‘aşırı güç’ kullandıkları gerekçesiyle tepki gösteren ve ‘öğrencilerin’ safında yer alan ODTÜ yönetiminin, üniversite kampüsünde bu sefer terör örgütü ‘bayrağı’ açılması olayıyla ilgili ne gibi bir açıklama yapacağı merak ediliyor.

Habervaktim.com

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:27

İLGİLİ HABERLER