Gündem
  • 19.1.2017 12:59

Ön Ödemeli Sanal Kart Paykwik

Günümüz teknolojisi sayesinde alışveriş yapmak oldukça kolay ve rahat bir hale dönüştü. Evinizde ya da iş yerinizde iken kolaylıkla bir alışveriş mağazasını tıklayarak istediğiniz her hangi bir ürünü anında satın alabilirsiniz. Son derece rahat olan bu teknolojinin aynı zamanda eksileri de bulunuyor. Özellikle kötü niyetli kişilerin hazırlamış olduğu tuzak hesaplar sayesinde kredi kartı kullanımı sonrasında bilgileriniz bir anda bu kişiler ile paylaşılır duruma gelebilir. Teknolojinin sunduğu avantajlardan faydalanırken aynı zamanda güvenliğinizi korumak da sanal kart uygulamaları ile oldukça kolay. Sanal kart uygulamaları içinde yer alan paykwik size ön ödemeli bir sistemi sunuyor.

Bu sistem aynı cep telefonuna kontör yüklemeye benzer özelliktedir. Yüklediğiniz kadar harcama yapabilir ve tek kullanımlık şifre ile ödemeler gerçekleşir. Son derece güvenli olan ön ödemeli sanal kart paykwik uygulaması günümüzde milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen bir ödeme yöntemidir.

Paykwik Nasıl ve Nerelerde Kullanılır?

Paykwik sanal kartınızı birbirinden farklı birçok online alışveriş sitesinde kullanabileceğiniz gibi oyun sitelerinde de değerlendirebilirsiniz. Paykwik sanal kartınızın kullanımı için sunulan özel şifreyi kullanarak istediğiniz an ödemenizi yapabilirsiniz. Oldukça güven veren bu uygulamada aynı şifreye ait bir ikinci kart olumladığı içinde güvenliği daha da sağlam hale gelmiş oluyor.

Türkiye’ de ve dünya da hızla yaygınlaşan sanal kart ile ödeme işlemleri sayesinde kişisel bilgileriniz koruma altına alınır.

Paykwik Sanal Kart Satın Alma İşlemi Nasıl Olur?

Sanal kartınıza nakit yüklemenizi yapmak için ilgili satış desteğine başvurmanız yeterli. Satın alacağınız ürün miktarı kadar ön ödemeli kart almanız önemlidir. Kartta ekleme yapılamadığı için mevcut kart kullanımı sonrasında tekrar yükleme yapabilirsiniz.

Netsis kart ön ödemeli olarak kullanılan sanal kart Paykwik kartını yasal olarak satan şirkettir. Hastanın yedi günü yirmi dört saat boyunca vardiyalı olarak çalışan personelli ile hizmet veren Netsis Kart canlı müşteri destek hattı ile her an ulaşılabilir durumdadır. Sizde alışverişlerinizde ve internet ortamında yapacağınız ödemelerde güvenilir bir sistemde işlem yapmak istiyorsanız https://www.netsiskart.com/paykwik adresinden sanal kartınızı anında satın alabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 20.1.2017 12:25

İLGİLİ HABERLER