Gündem
  • 2.9.2010 00:02

'ONDA BENİM KARŞIMA ÇIKACAK YÜREK YOK!..'

Siyasete atılırken vatandaşa yalan söylemeyeceğine, halkın çıkarlarını savunacağına, işsizlik ve yolsuzlukla mücadele edeceğine söz verdiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, bu coğrafyada bir tek çocuk yatağa aç girerse kendilerinin de o gece uyumayacağını, milletin derdine derman olmak için yola çıktıklarını ifade etti.
Kılıçdaroğlu, ''Hiçbir yurttaşa 'Al ananı git' demeyeceğiz. Derdini anlatmak isteyen çiftçiye 'Al ananı da git' diyen Başbakana dersini vermek hepimizin görevi olsun'' dedi.
Başbakan Erdoğan'a bir televizyon kanalında karşılıklı tartışma teklifini yineleyen Kılıçdaroğlu, ''(İstediği kanalda, istediğin gazetecilerle çık karşıma, boyunun ölçüsünü al) dedim. Karşıma çıkabilir mi? Çıkamaz. Çıkabilmesi için boğazından haram lokma girmemiş olması lazım, yaptığının doğru olduğuna inanması lazım. Onda benim karşıma çıkacak yürek yoktur. Recep Bey'de o yürek yoktur'' diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, 12 Eylülde yapılacak referandumda ''evet oylarının Recep Bey'i, hayır oylarının ise memleketi kurtaracağını'' ifade ederek, ''Recep Beylerden bu memleketi kurtaracağız. Sizin gücünüzle, iradenizle, oyunuzla kurtaracağız. Recep Bey'i inşallah seçimlerde hep beraber yolcu edeceğiz. Gidecek ama gidip öyle havuzlu villada bir köşeye çekilmek yok. Yaptığı yolsuzlukların hesabını soracağız, öyle bırakıp çekip gitmek yok'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:55

İLGİLİ HABERLER