Yaşam
  • 18.6.2005 14:28

ÖSS İÇİN DUA ETMEYE GİTTİĞİ TÜRBEDE SINAVA GİRİŞ BELGELERİNİ ÇALDIRDI

 

 

 

 

 

 

 

Kayseri'de bir öğrenci, ÖSS sınavı öncesi dua etmek için gittiği ünlü Türk düşünürü Seyyid Burhaneddin Hazretleri'nin Türbesi'nde kapkaççılara çantasını kaptırdı.
Kayseri'de bulunan Mevlana Celalettin-i Rumi'nin hocası, ünlü Türk düşünürü Seyyid Burhaneddin Hazretleri'nin Türbesi'ne, ÖSS sınavı öncesi dua için giden Eda Gürkan, türbede dua ettikten sonra çantasının yanında olmadığının farkına vardı. Telaş içerisinde çevredeki vatandaşlardan yardım isteyen Gürkan, çantasının içerisinde kimliklerinin de bulunduğunu ve bu yüzden ÖSS sınavına giremeyeceğini belirterek, göz yaşlarına boğuldu.
Türbe içerisinde bulunan zabıta görevlileri ve vatandaşlar, Eda Gürkan'ı sakinleştirmek için çaba sarf ederken, Eda Gürken telefonla yakınlarından yardım istedi.Türbe içerisinde güçlükle sakinleştirilen Gürkan'ın ikinci kez ÖSS sınavına gireceği öğrenildi.
Zabıta ekiplerinin telefonla olayı polise bildirmeleri üzerine, Seyyid Burhaneddin Türbesi'ne gelen polis ekipleri, Eda Gürkan'ı ifadesini almak için karakola götürdü.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:22

İLGİLİ HABERLER