Yaşam
  • 14.10.2008 01:41

OYA BAŞAR'I AĞLATAN FİLİZ AKIN ANISI!..

Kanal 1 ekranlarında yayınlanan Filiz Akın'la Pazar Sohbeti programına konuk olan Oya Başar, yıllar önce çok samimi olduğu Filiz Akın'a neden küstüğünü anlattı.
Kendisi için büyük önem taşıyan 'Yedi Kocalı Hürmüz' oyununun galasında tüm arkadaşlarının yanında gören Oya Başar, Filiz Akın'ın olmadığını fark edince bir hayli sinirlendiğini ve ona küstüğünü söyledi.
Başar, "Yeni bir iş yapıyorum, onu başarmak için bir çaba sarf ediyorum ve sevdiğim dostlarımın da ilk gece benimle birlikte olmak için hepsi oradaydı. Bunların başında Filiz'in de olması gerekiyordu. Ben oynadım oyunu, oyundan çıktık. Yemeğe gittik. Bütün arkadaşlarım var, birden bire ben 'Filiz nerede?' dedim. 'Filiz yok, gelemedi' dediler. Nasıl sinirlendim, nasıl olabilir yani, nasıl gelemez ve ben Filiz'e küstüm" diye konuştu.
Oya Başar'ın bu tepkiyi gösterdiği sırada Filiz Akın, hayatının en zor anlarını yaşıyordu. O gün kansere yakalandığını öğrenen Filiz Akın, galanın yapıldığı gece makinaya girdiğini ve kanserin vücuduna ne kadar yayıldığının tespit edilmeye çalışıldığını belirtti.
Arkadaşı Oya Başar'ı o mutlu gününde bu haberle üzmek istemeyerek gerçegi gizleyen Filiz Akın, daha sonra onunla buluşmakta bir hayli sıkıntı yaşadığını anlattı.
Akın, "Anlatmayı bana bırakmıyor. Konuşmuyor, ne telefonuma çıkıyor, ne geliyor. Sonra ben Selma Türkeş'i kandırdım, o geldi. Dedim ki, 'Ne olur Oya'yı bi şekilde, yalan dolan, ne yaparsan bir şekilde benimle buluştur. Bi şekilde ona söyleyim'. Geldi, 'Ben kanserim' dedim. Bir ağlamaya başladı, aman Allahım susturamıyoruz" diye konuştu.
Oya Başar ise haberi duyunca şoke olduğunu ve kendisi için bunun çok enteresan bir anı olduğunu belirtti.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:25

İLGİLİ HABERLER