Asayiş
  • 5.4.2014 15:51

Pamir'in ölümünde korkunç iddia

Sarıyer'de dün kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik yan villanın havuzunda ölü bulundu. Dün sabahtan beri aranan Pamir'den kötü haber saat 14.40 sıralarında geldi. Yan villanın havuzunu kontrol eden dalgıçlar küçük çocuğun cesediyle karşılaştı. Kötü haber Pamir'in ailesi kadar çalışmalara katılanları yasa boğdu. Küçük çocuğun cesedi havuzdan çıkarılarak bekleyen ambulansa konuldu.

KORKUNÇ İDDİA

Kaybolduktan 30 saat sonra ölü olarak bulunan Pamir'in anne ve babası ile arama ekibine katılan gönüllü yurttaşlar, cesedin çıktığı havuzun dün arandığını söylemeleri cinayet iddialarını gündeme getirdi.

VİLLANIN ETRAFI ÇEMBERE ALINDI

Pamir'in bulunduğu evin etrafı kontrol altına alındı. Yetkililer olay yeri inceleme ekipleri havuz ve etrafında araştırma yapıyor. Jandarma villa etrafını çembere aldı. Yetkililer dışında kimse olay yerine yaklaştırılmıyor. Baba Serdar Dikdik ise bu Sabah kurtarma ekiplerine oğlunun ayağında ayakkabı bile olmadığını bu nedenle yakın çevrede aranması gerektiğini söylemiş, "Bu mahalleden çıkacak" demişti. (Gazeteport)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:18

İLGİLİ HABERLER