Dünya
  • 17.8.2013 15:59

Para babası şeyhe kızından çok acı mektup

Dubai Şeyhi'nin kızı Mehra Facebook hesabından 'Özür dilerim babacığım, ama bu kanların dökülmesinin nedeni bizim paralarımız' yazdı.

TIMETURK / Haber Merkezi

Kral ve emirler tarafından yönetilen ülkelerin yönetimleri katliamı gerçekleştiren Mısır yönetimini savundu. Dün yaptığı açıklamayla tarafını kesin çizgilerle belli eden Suudi Arabistan Kralı Abdullah "Mısır'ı teröre karşı savaşında desteklediğini" açıklayarak, "Mısır'ın içişlerine karışarak fitneyi ateşlemeye çalışanlar karşısında Mısır'la birlikte duruyoruz" ifadelerini kullandı. Krallar katliamın yapanların yanında yer alırken aileleri onlarla hem fikir değil.

Dubai Emiri'nin kızı Mehra Muhammed bin Raşid el Maktum, "Özür dilerim baba ama akan kanın nedeni bizim paralarımız" dedi.

Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid el-Maktum'un kızı Mehra, Facebook hesabında babasının fotoğrafının üzerine "Özür dilerim baba ama akan kanın nedeni bizim paralarımız" yazdığı bir paylaşımda bulundu.

Mehra, 19 Temmuz'da paylaştığı Suudi Arabistan Kralı Abdullah ile babasının fotoğraflarının altında "Newyork Times: Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Sisi'ye verdiği paralar, Mursi'ye karşı komplo kurulduğunu ortaya koyuyor" yazılı fotoğrafın üzerine "Afedersin, babam olsan da bu mesele, din meselesi" yazmıştı.

Mehra'nın sosyal paylaşım sitesi hesabı üzerinden Mısır'daki darbe karşıtlarını ve Suriye'deki muhalifleri destekleyen paylaşımlarda bulunması dikkati çekti.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:42

İLGİLİ HABERLER