Bilim
  • 23.6.2022 11:09

Parti Balon Süslemesi Nasıl Yapılır?

Parti Balon Süslemesi Nasıl Yapılır?

 

Balonlar, doğum günü partileri, özel etkinlikler ve daha birçok organizasyonların süslemelerinde kullanılan dekorasyon ürünlerindendir. Parlak, renkli ve eğlenceli balonlar, hemen hemen her alanı aydınlatmak için mükemmel bir dekorasyon seçeneğidir.

 

Balonların, eğlenceli partiler veya organizasyonların başlıca dekorasyon ürünü olmasının birçok sebebi vardır. Bunlar;

 

Uygun fiyatlı olması: Balonlar, düşük maliyetli dekorasyon ürünlerinden olup hemen hemen her organizasyonlarda kullanabilmektedir.

Farklı seçenekler sunması: Çeşitli etkinliklere göre kullanılabilecek lateks balonlar, folyo balonlar, harf balonlar, rakam balonlar gibi birçok farklı türde balonların kullanılabilmesi

Eğlenceli dekorasyon ürünü olması:  Balonlar, yediden yetmişe her yaştan insanın dikkatini çeken çekiciliğe sahip bir üründür.

Taşıması kolay olması: Balonlar, genellikle düz bir şekilde paketler halinde satılır. Hafif olduklarından her yere rahatlıkla taşınabilmektedir.

Diğer süslemeleri tamamlaması: Balonlar, kendi başlarına harika bir dekorasyonu ürünü olmasına rağmen flamalar, kurdeleler vb. ürünlerle tamamlandığında etkinliklerin atmosferini değiştirmektedir.

 

 

Balon süsleme işleri, partiler, kutlamalar, organizasyonlar, özel gün gibi etkinliklerde şık ve dikkat çekici bir ortam oluşturmak ve davetlilerin beğenisini kazanmak adına yapılan en önemli süsleme dekorasyonlarındandır.

 

Balon süsleme çalışmalarını kullanarak;

 

Açılış organizasyonlarında, indirim şenliklerinde veya kermes gibi etkinliklerde fark yaratabilirsiniz.

Mağazalarda doğrudan indirim anımsattığından insanlarda alışveriş yapma isteğini uyandırabilirsiniz.

Davetlerinizde, partilerinizde, etkinliklerinizde eğlencenize renk katabilir, güzel kareler yakalayabilme şansınız olabilir.

Tanıtımlarınızda marka bilinirliğinizi artırma yönünde, beklediğinizden daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

 

Parti Balon Süsleme Çeşitleri Nelerdir?

 

Balon süsleme çalışmaları, etkinliklerin, organizasyonların, partilerin aranan dekorasyon ürünlerindendir. Farklı renk ve boyuttaki pek çok balondan zincir balon süslemesi, balon kemeri, papatya balonlar gibi çeşit çeşit balon süslemesi çalışmaları yapılabilmektedir.

 

Zincir Balon Süslemesi

 

Başta açılış organizasyonları olmak üzere, doğum günü partileri, eğlenceler gibi birçok etkinlikte zincir balon süslemesi kullanılmaktadır. Zincir balon süslemesi, ipe dizilmiş dörtlü balonların örülmesi ile yapılmaktadır. Zincir balon süsleme çalışmaları, metrelerce uzunluğundaki ihtişamlı görünümü ile ziyaretçilerin beğenisini toplamaktadır.

 

Uçan Balon Süslemeleri

Uçan balon süslemeleri, lateks balonların helyum gazıyla şişirildikten sonra ucuna rafya denilen parlak iplerin bağlanması sonucu oluşan bir süsleme çeşididir.

 

Su Yolu Balon Süsleme

 

 

Su yolu balon süslemesi, irili ufaklı farklı boyutlardaki balonların bir araya getirilip balon yığını şeklinde oluşturulan bir balon süsleme çeşididir. Su yolu balon süslemeleri zahmetli bir balon süsleme çalışması olmasına rağmen dikkat çekici bir dekorasyon çeşididir.

 

Açılış Organizasyonları için Balon Süslemesi

 

Açılış organizasyonlarında balon süslemesi yapılmasının ilk amacı firmanın fark edilmesini sağlamaktır. Dış mekan balon süslemesinde, işletmenin bulunduğu yapı yukarıdan aşağıya veya karşı cepheler arası zincir balonlar şeklinde dekore edilir. İç mekan balon süslemesinde ise çiçek balonlar veya farklı figürlerden oluşan balonlarla süsleme yapılmaktadır.

 

Doğum Günü Partileri için Balon Süsleme

 

 

Balonlar, doğum günü partilerinin en önemli dekorasyon ürünlerindendir. Balonlar, doğum günü partilerinde  yediden yetmişe her insanın ilgisini çekmektedir. Doğum günü partilerinde yapılan balon süslemeleri, harika fotoğraf kareleri ile güzel paylaşımlar yapma imkanı vermektedir.

 

Doğum günü partilerinde genellikle su yolu balon süslemesi, zincir balon süslemesi veya parti temasına göre değişen balon süslemeleri kullanılmaktadır.

 

 

Nişan Törenleri için Balon Süsleme

 

 

Nişan törenleri için balon süsleme de çiçek ve isimlerden oluşan folyo balonlar kullanılmaktadır.

 

Balon Süslemesi Yapılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Dış veya iç mekan balon süslemesi yapılırken balonların sabitlendiği ve bağlandığı noktalar sağlam olmalıdır.

Süslemede kullanılan ipler kopma ihtimali göz önünde bulundurularak sağlam olmalıdır.

Süslemede uçan balonlar kullanılacak ise balonlar sadece helyum gazıyla doldurulmalıdır.

 

Balon Süslemeleri Ne Kadar Süre Dayanmaktadır?

 

Balon süslemelerinin ne kadar süre dayanıklı kalacağını belirleyen birçok faktör vardır. Bunlar;

Hava şartları

Süslemenin yapıldığı dış veya iç mekan

Balonların kalitesi

gibi faktörlerdir.

 

Uçan balonların ortalama dayanma süresi 20 saattir. İç mekanlarda yapılan balon süslemeleri ise dış mekanlarda yapılan balon süslemelerine göre daha uzun süre dayanabilmektedir.

 

Balon Süslemeleri Malzemeleri En Uygun Fiyat Avantajıyla Parti Adresinde!

 

Birçok etkinlik ve organizasyonda, kullanılan dekorasyon ürünleri ve detaylar konukların dikkatini çeken ilk şey olmaktadır. Doğum günü, partiler, nişan-düğün organizasyonu gibi etkinliklerde modern ve ilgi çekici süslemeler kullanılarak ortamın ambiyansını değitirmek mümkündür. Bu tarz organizasyonlarda en çok kullanılan dekorasyon ürünü ise balonlar olmaktadır.

 

Rengarenk ve birbirinden farklı balon türlerini partinizin temasına göre kullanarak ortamı daha eğlenceli ve ferah hale getirebilirsiniz.

 

Parti Adresi olarak hemen hemen tüm kullanıcıların zevkine, partinin türüne ve mekanın konseptine hitap eden farklı türdeki balon çeşitlerimizi sizlere sunuyoruz.

 

Balon süslemelerini, https://www.partiadresi.com/ üzerinden balon çeşitleri ve süslemeleri kategorimiz üzerinden görüntüleyebilir, fiyat karşılaştırması yapabilir ve ihtiyacınıza uygun malzemeleri tek tıkla kolayca satın alabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 23.6.2022 11:12

İLGİLİ HABERLER