Asayiş
  • 3.5.2005 00:47

PENDİK'TE HIRSIZ DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, 1 YARALI...

ABDULLAH ARVAS
İSTANBUL (İHA) - Pendik'te, bir gecekonduya hırsızlık amacıyla giren şahıs, karşısına çıkan ev sahiplerini bıçakladı. Olayda anne ölürken, kızı elinden yaralandı.


Pendik, Dumlupınar Mahallesi, Alibaba Caddesi 56 numarada bulunan, Süleyman ve Gülsen Çalışkan çiftine ait gecekonduya, saat 16.30 sıralarında gelen kimliği belirsiz bir kişi, açık bırakılan tuvalet camından içeri girdi. İçerde değerli eşya arayan hırsız, ev sahibinin torunu Neriman Tecimer (20) ile karşılaştı. Genç kız ve hırsız evin içinde boğuşmaya başladı.


Bu sırada arka tarafta bulunan anne Hamide Tecimer (43), sesleri duyunca boğuşmanın yaşandığı odaya girdi. Hırsız, elindeki bıçağı Neriman Tecimer'in kalbine sapladı. Tecimer kanlar içinde yere yığılırken, hırsız evden kaçtı.
Talihsiz kadın, kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Boğuşma sırasında elinden yaralanan Neriman Tecimer ise, ilk tedavisinin ardından taburcu edildi. Hamide Tecimer'in, kızı ve eşi ile birlikte Fethiye'de yaşadığı, anne ve babasını ziyaret etmek için İstanbul'a geldiği öğrenildi.


Hamide Tecimer'in, olay sırasında arka odada bulunan babası Süleyman Çalışkan ve annesi Gülsen Çalışkan, olayı görmediklerini, sesler üzerine girdikleri odada, kızlarını kanlar içinde yerde yatarken bulduklarını söyledi.
Hırsızın evden hiçbir şey çalamadığı öğrenilirken, polis, olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER