Asayiş
  • 3.5.2005 00:47

ERDOĞAN'IN UÇAĞININ KAPISININ SIKIŞTI

ERSİN BAKIR
ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Filistin ve İsrail gezisini tamamlayarak Ankara'ya döndü. Esenboğa Hava Limanı'na iniş yapan Erdoğan, özel uçak ATA'nın kapısının sıkışması sonucu uçakta yaklaşık 10 dakika bekledi.


İsrail ve Filistin'de resmi temaslarda bulunduktan sonra Ankara'ya gelen Başbakan Erdoğan'ı, Esenboğa Hava Limanı'nda Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve diğer yetkililer karşıladı.


Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler ve eşi Mehtap Güler, Devlet Bakanı Beşir Atalay ve eşi Yıldız Atalay, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, Başbakan Erdoğan'ın siyasi danışmanı Adana Milletvekili Ömer Çelik, Erdoğan'ın dış politika danışmanı İstanbul Milletvekili Egemen Bağış, TBMM Türkiye-İsrail Dostluk Grubu Başkanı Vahit Kirişçi, TBMM Türkiye-Filistin Dostluk Grubu Başkanı Hüseyin Tanrıverdi ve geziye katılan milletvekilleri de Ankara'ya geldi.


Erdoğan'ın uçaktan iniş yapacağı sırada özel uçak ATA'nın kapısının sıkışması üzerine görevliler zor anlar yaşadı. Erdoğan, kapıdaki arıza giderilene kadar, uçakta yaklaşık 10 dakika bekledi. Arızanın giderilmesinin ardından Erdoğan, açıklama yapmadan alandan ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER