Yaşam
  • 5.10.2005 03:25

PETEK DİNÇÖZ - KAYA ÇİLİNGİROĞLU KAVGASINDA ŞOK SUÇLAMALAR

Şarkıcı Petek Dinçöz, Kaya Çilingiroğlu’na şok bir suçlamada bulundu. Dinçöz, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) yönetim kurulunda bulunan Çilingiroğlu’na, vakfa aktarması için yüklüce bağışta bulunduğunu, ancak paranın yerini bulmadığını iddia etti. Dinçöz iddialarını, sevgilisi Can Tanrıyar’a ait internet sitesi aracılığıyla duyurdu.

KAYA Çilingiroğlu, Petek Dinçöz’ün iddiaları üzerine bir basın toplantısı düzenledi. Toplantı, Çilingiroğlu’nun yönetimi kurul üyesi olduğu TESYEV’in Gayrettepe’deki bürosunda yapıldı. Çilingiroğlu şöyle konuştu:

‘Ben parayı ne görürüm, ne alırım. Petek Dinçöz’ün bugüne kadar ödediği para 5 milyar 600 milyon. 5 milyar 600’ün nesini dolandırmışım? Petek Dinçöz’den ne zaman para almışım? Onlara dava açıyorum. Bu dava, bugüne kadar Türkiye’nin açılmış ve kazanılmış en büyük davası olacak. Ve ben o davadan kazandığımı da bu vakfa bağışlayacağım... Ticaretle uğraşıyorum. Herhangi bir kişi benim hakkımda paramı ödemedi, bir bankaya çeki yazıldı, dolandırdı diyemez dedirtmem de dedirtmeyeceğim de. Benim için herkes her şeyi söyleyebilir. ‘Karısını aldattı, kavga etti, küfür etti’ diyebilir. Ama dolandırıcılık yaptı, vakfın paralarını hiç etti diyemez. Korkarım böyle insanlar yanından geçerken cebine bir şey atarlar...’

Basın toplantısında Petek Dinçöz’ün kredi kartından çekilen paranın sliplerini de gösteren Çilingiroğlu, iddiaların arkasında Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar’la Papermoon’da yedikleri bir yemeğin olabileceğini ima ederek şöyle dedi:

‘Can Tanrıyar, Hülya Hanım hakkında karalama kampanyası başlatmıştı. Pazar Keyfi’ni sunmadığı için ‘Hülya Avşar hakkında bir kaset çıktı’ diye alt yazı geçmeye başladı Can. Can Tanrıyar’ın bu tip davranışları var. Dün akşam (önceki akşam) yine yemekteydik. Petek de vardı. Petek dizisinde oynamamı istedi, vakfa 25 bin dolar bağış istedim. Sabah iddialarla karşılaştım.’  

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:58

İLGİLİ HABERLER