Yaşam
  • 5.10.2005 02:25

HANDE ATAİZİ TİNERCİLERİ GÖRÜNCE KAÇAN SEVGİLİSİNDEN AYRILMA KARARI ALDI

Tinerciler tarafından önü kesilen Hande bir de Mert kendini onlarla baş başa bırakınca çok korktu.



Hiç Akıllarına Gelir Miydi?...
Hande Ataizi
ve genç sevgilisi Mert İncekera ile inişli-çıkışlı bir beraberlik yaşıyordu. Zaman zaman araları limoni olan çift, her seferinde yaşadıkları sorunların üstesinden gelerek beraberliklerine devam kararı alıyorlardı. Ancak önceki gece yaşanan bir olay, bu aşka derin bir darbe indirdi. Ve çiftin arasında şiddetli bir tartışma yaşanmasına neden oldu. Gece eğlenmek için Beyoğlu'na giden sevgililer için önceleri herşey yolundaydı.

Eğlence Gecesi Kabusa Döndü
Taksim
'de neşe içinde yürüyen Hande ile Mert bir anda tinercilerle karşı karşıya kaldı. Hande'yi tanıyan tiner bağımlıları sanatçının önünü keserek para istedi. Biranda neye uğradığını şaşıran Hande, panikle sevgilisine sığınmak istedi. Ama o da ne? Mert, Hande'yi bırakmış, son hızla ileride kendilerini bekleyen otomobillerine doğru yol alıyordu. Tek başına kalan güzel yıldız çok korktu. Ve hızlı adımlarla sevgilisinin peşinden arabaya gitti.

"Adın Gibi Mert Değilsin"
Ancak sorun arabaya binmekle de bitmedi. Çünkü tinerciler de peşlerinden gelerek arabaya bindiler. Durumun kötüye gittiğini gören Mert, 150 milyon vererek, canlarını kurtarmayı başardı. Bu olaydan sonra sinirleri çok bozulan Hande, öfkesini sevgilisinden çıkardı. "Nasıl erkeksin. Adın gibi Mert değilsin. Beni onların eline nasıl bırakırsın" diyerek öfke saçan güzel yıldızın bu olaydan sonra Mert ile artık görüşmek istemediği söyleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:58

İLGİLİ HABERLER