Gündem
  • 9.10.2005 01:16

PETEK DİNÇÖZ VE SEVGİLİSİ CAN TANRIYAR SERT KAYA'YA ÇARPTI

Çilingiroğlu, 'Kaya beni dolandırdı' diye sevgilisi Tanrıyar'ın sitesinde açıklama yapan Petek'e, 500 milyarlık dava açtı....

Sanatçılara ambargo
"Can'lı Hayat", "Pazar Keyfi"
ve "Uçankuş" programlarını hazırlayan Can Tanrıyar, iddialara göre, ters düştüğü, istediği zaman röportaj vermeyen sanatçılara ambargo uyguluyor. İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Mahsun Kırmızıgül, Mustafa Sandal ilk akla gelen isimlerden. Bu arada sırf Tatlıses "Veliahtım Alişan" dediği için başarılı sanatçının "Ya onun yanındasın, ya bizim. Bir daha TV yüzü göremezsin" diye taciz edildiği de iddialar arasında.

PETEK'İ REDDEDİNCE...
TANRIYAR'
ın kara listesindeki son isim ise Kaya Çilingiroğlu. Can ile Kaya'yı bu noktayı getiren ise Petek Dinçöz oldu. Tanrıyar'ın sevgilisi olan Petek, Kaya'ya yeni çekeceği dizisinde oynamasını teklif etti. Ancak reddedilince de cevabı "Ben sana gösteririm oldu". Ve ertesi gün de (TESYEV) yönetim kurulunda bulunan Çilingiroğlu'na, vakfa aktarması için yüklüce bağışta bulunduğunu, ancak paranın yerini bulmadığını iddia etti.

HER ŞEYİN BİR BEDELİ VAR!
İDDİALARINI sevgilisine ait internet sitesi aracılığı ile duyuran Petek ve Can, ne var ki bu kez baltayı taşa vurdu. Olayı bir basın toplantısıyla açıklığa kavuşturan Kaya, bir de şarkıcıya 500 milyarlık dava açtı. "Kazandığım parayı vakfa bağışlayacağım" diyen Çilingiroğlu, daha önce de Hülya Avşar Tanrıyar'ın programını sunmayı kabul etmediği için yayında onunla ilgili bir kaset olduğu şeklinde haber yaptıklarını da söyledi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER