Spor
  • 26.7.2009 03:48

POLAT LİNCOLN'E KAPIYI GÖSTERDİ!..

Galatasaray, Lucas Neill'i renklerine bağlamak için büyük uğraş verirken Fransız basını yeni bir iddiada bulundu. Sarı-Kırmızılılar'ın Lyon'un Ganalı stoperi John Mensah ile ciddi biçimde ilgilendiğini yazan gazeteler, "Galatasaray Mensah için kulübüne 5 milyon Euro teklifte bulundu. Ancak Lyon 7 milyon Euro istiyor. Rijkaard bu oyuncunun alınmasını ısrarla istediğinden pazarlıklar sürüyor. Birkaç gün içinde bu transferde çok önemli gelişmelerin yaşanması kuvvetli olasılık" yorumunu yaptı.

BU SEZON 10 MAÇ OYNADI
27 yaşındaki Mensah bu sezon sadece 10 maç forma giyerken başarısız bir sezon geçirdi. Daha önce Lyon'dan Baros ve Keita'yı alan Cimbom'un Fransız kulübünden bir başka yıldızı transfer etmesinin sürpriz olmayacağı öne sürüldü. Bu arada Lucas Neill'e birkaç kulübün daha talip olması Galatasaray'ı düşündürüyor.

BAŞKASININ KAPISINI ÇAL
Galatasaray'ın sözleşmesini feshetmesi Lincoln'ü şok etti. Ülkesine her gittiğinde sorun çıkaran Brezilyalı futbolcu sözleşmesinin tek taraflı iptal edilmesi nedeniyle etekleri tutuştu. Sarı-Kırmızılı kulübün kendisine böyle bir şey yapacağını aklının ucuna getirmeyen Brezilyalı futbolcu Başkan Adnan Polat'ı arayarak pişman olduğunu ve dönmek istediğini söyledi. Ancak Polat'ın Lincoln'ü tersleyerek, "Bundan sonra başkasının kapısını çalman iyi olur. Bunları daha önce düşünmeliydin" dedi.

NONDA'YLA İPLER KOPTU
G.Saray Rijkaard'ın isteği üzerine Nonda'yı göndermek için düğmeye bastı. Hollandalı hocanın takımda düşünmediği Kongolu yıldıza, "Geçen yıldan kalan transfer taksitlerine ödeyelim, gelecek sezonki alacaklarına karşılık da bonservisini verelim" önerisi sundu. Nonda bu teklife olumlu yanıt verdi.

DAHA YOLUN BAŞINDAYIM
Tobol ile oynanan iki maçta da çok başarılı bir performans ortaya koyan Mustafa Sarp daha yolun başında olduğunu söyledi. Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten başarılı oyuncu, "Şımarmadan formamın hakkını en iyi şekilde vermek istiyorum" dedi.

LEO FRANCO GÜN SAYIYOR
Galatasaray'ın yeni transferlerinden Leo Franco'nun perşembe günü İsrail'de Netanya ile oynanacak maçta forma giyeceği öğrenildi. Antrenmanlarda sıkı bir şekilde çalışan İspanyol eldiven, "Takıma kısa zamanda uyum sağladım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Perşembe gününü iple çekiyorum" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER