Spor
  • 26.7.2009 03:40

FENERBAHÇE'YE RONALDO TEKLİFİ...

BİR YILDIZ DAHA GELİYORDU
Cristian Oliveira ve Andre Dos Santos'u Corinthians'tan transfer ederek Brezilya'da büyük yankı uyandıran Fenerbahçe'nin çok önemli bir yıldızı daha kadrosuna katmaktan son anda vazgeçtiği ortaya çıktı. Corinthians'ın Fener'e dünyaca ünlü yıldız Ronaldo'yu önerdiği ortaya çıktı.

CİHAN KAMER'LE GÖRÜŞTÜLER
Corinthians Futbol Direktörü Mario Gobbi Filho'nun Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer'e "Ronaldo'yu istiyorsanız size satabiliriz" dediği ifade edildi. Corinthians'ın, sözleşmesi Aralık ayında sona erecek olan 32 yaşındaki golcü için Fenerbahçe'den 5 milyon Euro bonservis ücreti istediği belirlendi.

ÜÇRET YÜKSEK
Fakat büyük yankı uyandıracak Ronaldo transferin Aziz Yıldırım engeline takıldığı belirlendi. Başkan Yıldırım'ın yıllık ücretinin yüksek olması nedeniyle Ronaldo'nun transferini veto ettiği ifade edildi. Sarı-Lacivertliler'in sezon başında da Ronaldo için girişimlerde bulunduğu iddia edilmişti.

'FENER MORIENTES'İ İSTEDİ'
Yaklaşık 1 ay önce adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Fernando Morientes yeniden gündemde. Ünlü Fransız gazetesi L'equipe'e konuşan İspanyol yıldızın menajeri Gines Carvaja, Fenerbahçe'den teklif aldıklarını açıkladı. Fakat Carvaja, Fransız kulübü Marsilya'ya daha yakın olduklarını da söyledi. Valencia ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki Morientes'in hangi takıma imza atacağı merak ediliyor.

SAKAT EDU'YA LİSANS YOK!
F.Bahçe, yeni sezon öncesi Futbol Federasyonu'na lisans başvurusu yaptı. Verilen listede sakatlığı bulunan Edu'nun olmaması dikkat çekti. Brezilyalı'nın önümüzdeki hafta İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçeceği açıklanmıştı.

BAŞKAN YILDIRIM FENA SİNİRLENDİ!
Fenerbahçe'de dün gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısında üye Turhan Kerimoğlu'nun "Kulübün 244 milyon TL dış kaynak kullanımından borcu var" sözüne Bakan Yıldırım sert karşılık verdi. Yıldırım, "F.Bahçe'nin zaten 220 milyon dolar bütçesi var" dedi. F.Bahçe'nin 2012 yılına kadarki toplam borcunun 124 milyon TL olduğu açıklandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER