Yaşam
  • 5.5.2006 07:08

'PRESCOTT'IN PENİSİ KOKTEYL SOSİSİ KADAR!..'

Temple, günlüğünde Prescott’un erkeklik organının iri gövdesiyle orantılı olmadığını "Penisi kokteyl sosisi kadar" sözleriyle dile getiriyor.

TRACEY Temple’ın ilişkilerinin ayrıntılarını yazdığı günlüklerini haber yapan Sunday Mirror Gazetesi, bazı bölümleri yayımlamadı. Ama günlüklerin yayımlanmayan bölümleri, muzır bir gazeteci tarafından internete sızdırıldı. Temple, anılarında Prescott’un erkeklik organının iri yarı gövdesiyle orantılı olmadığını "Penisi kokteyl sosisi kadar" sözleriyle ifade ediyor.

Gazeteci, yazar ve Muhafazakar Partili politikacı Iain Dale, internetteki dedikodu sayfasında bu bilgiyi yayınlayarak Prescott’u daha da gülünç duruma düşürdü. Dale, sayfasında yazdığı yorumda, dışarıda bırakılan bu ayrıntının "Yerici olmanın da ötesinde çok acımasız" ve "korkunç bir damga" olduğunu belirtti. Temple, geçen hafta sonu, Prescott’un gecede 4 kez cinsel performans gösterebildiğini açıklamıştı. Ancak günlüklerine göre işler her zaman bu kadar yolunda değildi. Temple’ın günlüklerinin yayınlanmayan bölümünde, Prescott’un başarısız bir cinsel ilişki girişiminin ardından Viagra’ya başvurmak zorunda kaldığı da yer alıyor.

/Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:09

İLGİLİ HABERLER