Spor
  • 30.7.2015 11:06

Rabotnicki-Trabzonspor maçı hangi kanalda

Bir önceki turda Lüksemburg temsilcisi Differrange’ı hem Trabzon hem de deplasmanda mağlup eden Trabzonspor Madekonya’daki maçtan da avantajlı bir skor almak istiyor. Makedonya ligini ikinci sırada bitirerek Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazanan Rabotnicki önceki turlarda kendi evinde farklı kazanmayı başardı.

UEFA Avrupa Ligi 3. önleme ilk turu Rabotnicki- Trabzonspor maçı saat 21.00’de D Smart ekranlarında yayınlanacak. Bu maçın rövanşı 6 Ağustos’ta Hüseyin Avni Aker Stad'nda yapılacak.

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk maçında yarın deplasmanda Rabotnicki ile oynayacağı maç öncesinde bordo-mavili takımın teknik direktörü Shota Arveladze ve futbolcu Uğur Demirok, Nacionalna Arena Filip II Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi. Amaçlarının turu geçmek olduğunu belirten Shota Arveladze, “Rakibin iyi olduğunu söyleyebilirim. Top ayağına yakışan, iyi top oynayan, kontrataklara çıkan, agresif bir takım. Geriden pas kullanan, özellikle içerideki maçlarda iyi oynayan bir takım seyrettik. Güzel bir maç bekliyor bizi” dedi.

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak’ın yerine kaleci İbrahim’in oynaması ve yeni transferlerinde sahada olması bekleniyor.

İSTİFA ETMEDİM TAKIMIN BAŞINDAYIM

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, istifa ettiği iddiaları üzerine, “İstifa etmedim. Takımın başındayım ” dese de Gürcü teknik adamın, Rabotnicki maçı sonrası durum değerlendirmesi yaparak karar vereceği iddia edildi

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:07

İLGİLİ HABERLER