Spor
  • 30.7.2015 11:03

AZ Alkmaar - Başakşehir maçı hangi kanalda

Kulüp tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında boy gösterecek olan Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ile karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig geçtiğimiz sezon göz dolduran bir performans sergileyen ve futbol camiasından tam not alan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, Avrupa arenasında boy göstermeye hazırlanıyor. Ligi 3. bitirerek Avrupa bileti alan Başakşehir, Hollanda’da güzel bir sonuç alarak İstanbul’da turu geçmek istiyor. Bu sezon kadrosunu Emre Belözoğlu, Bekir İrtegün, Cenk Ahmet Alkılıç ve Sokol Cikalleshi gibi isimlerle güçlendiren turuncu-lacivertli ekipte, sakatlıkları bulunan Epureanu ve Semih Şentürk karşılaşmada oynayamayacak.

AFAS Stadı’nda TSİ 20.30’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi İskoç hakem Kevin Clancy yönetecek. İkinci maç ise Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda 6 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

HAZIRLIK MAÇLARINDA 3 GALİBİYET, 2 BERABERLİK

Medipol Başakşehir’de teknik direktör Abdullah Avcı, yeni sezon öncesi kamp çalışmaları kapsamında takımı görme şansı buldu. 5 hazırlık maçı yapan turuncu-lacivertli ekip, 3 galibiyet, 2 de beraberlik aldı. Club Brugge ile 1-1, Anderlecht ile 0-0 berabere kalan İstanbul temsilcisi, Volendam’ı 3-1, Asteras’ı 2-1, Atromitos ise 1-0 ile geçti.

Başakşehir’in Arupa Ligi maçı hangi kanalda saat kaçta?

İlk kez Avrupa Lig’in katılacak olan Medipol Başakşehir’in bu akşam oynayacağı eleme turu ilk maçı saat 20.30’da TRT Spor ekranlarında yayınlanacak.

Gecen sezon Süper Ligi 4 .sırada bitiren Başakşehir ilk UEFA Avrupa ligi deneyimi bu akşam Hollanda ekibi AZ Alkmaar karşısında yaşayacak.Hollanda’da oynanacak ilk maçta Abdullah Avcı ve öğrencileri avantajlı bir skor almak istiyor.

AZ Stadı’nda TSİ 20.30’da başlayacak maçı İskoçya Futbol Federasyonu’ndan Kevin Clancy yönetecek.
Başakşehir kadrosunu Avrupa Ligi için Emre Belözoğlu ve Bekir İrtegün gibi tecrübeli isimlerle güçlendirmişti. Deplasmandaki maç için temsilcimizde Semih Şentürk ile Alexandru Epureanu sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. İki takım arasındaki rövanş maçı 6 Ağustos Perşembe günü İstanbul’da yapılacak ve Play-Off turuna yükselecek ekip belli olacak.

AZ Alkmar Hollanda ligini geçen sezon 3. Sırada bitirmişti.


STAT: AZ Stadion
SAAT: 20.30
YAYIN: TRT Spor
HAKEM: Kevin Klancy

AZ ALKMAAR
Coutinho
M.Johansson
Wuytens
Gouweleeuw
Donny Gorter
Haye
Dos Santos
Henriksen
Tankovic
Berghuis
Johannsson
T.D.: John van den Brom

M.BAŞAKŞEHİR
Volkan
Uğur
Bekir
Yalçın
Ferhat
Rotman
Emre
Visca
Mossoro
Doka
M.Batdal
T.D.: Abdullah Avcı

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:07

İLGİLİ HABERLER