Spor
  • 3.4.2005 02:39

REAL MADRİD FENERBAHÇE'DEN ALEX'İ İSTEDİ

As gazetesinin iddiasına göre, teknik direktör Luxsemburgo, eski öğrencisini Zidane’ın yerine düşünüyor.

Yıldızlar ordusu

İspanya’nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid, bu sene ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde yaşadığı hayal kırıklığını telafi etmek için kolları şimdiden sıvadı. Beyaz Şimşekler, Zidane, Beckham, Figo ve Owen’ı gönderip, yeni yıldızlar almak istiyor. As gazetesinin iddiasına göre Brezilyalı teknik direktör Vanderlei Luxsemburgo’nun transfer listesinde F.Bahçe’den Alex, Inter’den Adriano, Barcelona’dan Puyol ve Cruzeirolu Maldonado yer alıyor.

3 önemli dezavantaj

Cruzeiro’da 2 sene önce şampiyonluk tattığı Alex’i çok isteyen Luxsemburgo, eski öğrencisini Zidane’nın yerine düşünüyor. Real Madridli yöneticilerin menajer Juan Figer ile görüştüğünü belirten gazete, Fransız yıldız kadar etkili olan Alex için en büyük problemin AB pasaportunun olmaması, F.Bahçe’de bir yıldız oluşu ve sarı lacivertli takımın bütün planlarını bu futbolcuya kurması olarak gösterdi.

180 milyon Euro

Sambacı’nın, Arsenalli Reyes’ten daha ucuz olduğunu belirten As gezetesi, Alex’in fiyatını 10 milyon Euro olarak açıkladı. Gazete, 2007’ye kadar sözleşmesi olan yıldız oyuncunun transferinin şu anda çok zor olduğunu da ifade etti. Bu arada Real Madrid’in teknik patronu, Alex’in yanı sıra savunmasını sağlamlaştırmak için ezeli rakipleri Barcelona’nın kaptanı Puyol’u da istiyor. Kulüp, transfer için 180 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Tuncay yedek soyundu

TEKNİK direktör Daum, Servet’in sakat, Luciano’nun da cezalı olması nedeniyle geri dörtlüde Deniz ve Önder’e görev verdi. Gürcistan’a gol atan Tuncay’ı yedek soyundurdu, son dakikada oyuna aldı. Sol kanatta ise uzun süredir yedek bekleyen Serhat ilk 11’de görev yaptı.  

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:24

İLGİLİ HABERLER