Spor
  • 23.7.2009 02:51

RİJKAARD'DAN BOMBA TRANSFER SİNYALİ...

Rijkaard, “Profesyonel takımlar her zaman ilginç transferlere açıktır" derken, her an bir bomba patlayacağını da ima etti...

Tobol maçının 18 kişilik kadrosuna hazır olan oyuncularını alacağını belirten Teknik Direktör Rijkaard, Kewell ve Franco'nun oynayıp oynamayacağına dair bir soruya ise "Şimdi söylemem çok doğru olmayabilir. Bırakın rakibe sürpriz olsun. Ama daha önce de söylediğim gibi hazır olan oyuncuları alacağız" karşılığını verdi. Hollandalı teknik adam, sakat olan Barış'ın durumunda düzelme olduğunu anlatarak, "Bir sıkıntı olmazsa onu değerlendirebiliriz" dedi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Transfer çalışmalarını basın ile paylaşmak istemediğini anlatan Rijkaard, "Çünkü transfer komitemiz var, Adnan Sezgin, Haldun Üstünel ve başkanımız Adnan Polat ile devamlı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Tabii ki sadece biz değil, bütün profesyonel takımlar ilginç tekliflere, ilginç futbolculara her zaman açıktır. Bu tür transferlere açıktır. Ama şuan için transfer yapacağız ya da yapmayacağız demek pek doğru olmaz" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER