Spor
  • 23.7.2009 02:52

DAUM 1 AY SÜRE İSTEDİ...

Sarı-Lacivertliler’in deneyimli hocası, “İstanbul’da ve Almanya’da yaptığımız çalışmalarla bir hayli yol aldık. Ancak gerçek Fenerbahçe’yi bir, bir buçuk ay sonra göstereceğiz” dedi...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Hoffenheim yenilgisiyle tamamladıkları Almanya kampının umduğundan daha verimli ve iyi geçtiğini söyledi. İstanbul’da ve Almanya’da sürdürdükleri çalışmalarda genelde takım olgusu üzerinde durduklarını belirten deneyimli teknik adam, bu konuda planladıkları noktanın da üzerine çıktıklarını söyledi.

Takım ruhunun yeniden kazanıldığını belirten Daum, “Sahada oynanan futbol istediğimiz noktada olmasa da iyi yoldayız. Uygulamaya koymak istediğimiz sistemi bir günde oturtamayız. Ancak takım olarak bir hayli mesafe aldık. Arzu ettiğimiz gerçek Fenerbahçe’yi de 4 ile 6 hafta sonra herkes görecek” ifadelerini kullandı.

ALMANYA’DA KALDI

Oyuncularından, bireysellikten çok takım için mücadele etmelerini istediğini belirten Daum, “Bazı alışkanlıkları hemen değiştiremezsiniz. Böyle bir şey de mümkün değil. Ancak her yönden bir hayli yol katettiğimizi biliyorum. Her şey yolunda, ancak daha da iyi olacak” dedi. Bu arada takımla dönmeyip Almanya’da kalan Daum ve Koch, bu akşam İstanbul’a gelecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER