Spor
  • 22.10.2006 04:39

RUNJE'YE TİGANA DESTEĞİ

Yöneticilerin, "Runje çok yıprandı. Rize’de Murat ya da Ramazan’ı oynat" önerisini geri çeviren Fransız hoca, Hırvat kaleciye, "Kim ne derse desin aldırma. Benim favori kalecimsin" diyerek destek verdi.

BEŞİKTAŞ’ın son haftalarda en çok eleştirilen ismi olan Vedran Runje’ye, teknik direktör Jean Tigana’dan garanti. Siyah beyazlı yöneticiler, yediği hatalı goller nedeniyle gözden düşen, son Tottenham maçında taraftarların protestosu ile karşı karşıya kalan Hırvat kaleciyi Rize maçında oynatmaması için teknik direktör Tigana’ya öneride bulundu.

Favori kalecimsin

Siyah beyazlı yöneticilerin, "Runje çok yıprandı. Rize’de onun yerine Murat ya da Ramazan’a şans tanı" önerisini geri çeviren Fransız hoca, Tottenham maçında yenilen gollerde Hırvat kalecinin hatasının olmadığını ileri sürdü. Rize yolculuğu öncesi Hırvat kaleci ile bir görüşme yapan Tigana, şunları söyledi: "Senin kariyerin belli. Benim favori kalecim sensin. Tottenham maçını unut. Kim ne konuşursa konuşsun, ne derse desin aldırma. Rizespor maçında kaleyi sen koruyacaksın" diyerek moral aşıladı.

Kadroya karışmayız

Rize’de Beşiktaş’ın kafile başkanlığını yapan genel sekreter Kenan Öner, teknik direktör Jean Tigana’ya, "Şu anda kaybettiğimiz fazla bir şey yok. Yönetim olarak seni destekliyoruz. Yaptığın kadroya da karışmayız. Sana ve oyuncularımıza güveniyoruz" diyerek destek verdi.

Kenan Öner, hedeflerinde bir sapma olmadığını belirtti ve şunları söyledi: "Genç bir ekibimiz var. Beşiktaş’a gönül vermiş taraftarlarımıza ve kongre üyelerimize Rizespor’u yenerek iyi bir bayram hediyesi vermek istiyoruz." Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:13

İLGİLİ HABERLER