Spor
  • 5.8.2009 11:22

RÜŞTÜ : MAÇIN ANASINI S....... !..

Süper Kupa finalinin ardından Yunus Yıldırım’a yukarıdaki küfrü sarfeden Beşiktaş’ın milli kalecisine en az 2 maç, yöneticiler Levent Erdoğan ve Ertunç Soğancıoğlu’na ise demeçleri yüzünden 1 ay ceza gelecek

SÜPER Kupa finalinde ezeli rakibi F.Bahçe’ye 2-0 kaybetmelerini maçın hakemi Yunus Yıldırım’a bağlayan Beşiktaşlı bazı isimlere, daha sezon başlamadan ağır cezalar verilmesi bekleniyor. Geçen sezonun başında yaşanan hakem hatalarını ’barkovizyon’lu gösterimler sunarak MHK ve Türkiye Futbol Federasyonu’na savaş açan, ardından da Mahmut Özgener ile MHK’nın en büyük destekçisi olan siyah-beyazlılarda rüzgârın yönü, sarı-lacivertlilere kaybedilen maçtan sonra tekrar değişti.

ASBAŞKAN Levent Erdoğan ve yönetici Ertunç Soğancıoğlu’nun gazetelere verdiği demeçler ile kaleci Rüştü’nün Yunus Yıldırım’a hakareti, 3 isme de ağır cezalar getirecek.

YÜZÜNE SÖYLEDİ

2-0 biten maçın ardından Yıldırım’ın peşinden koşarak giden milli eldivenin, “Maçın anasını s...” dediği hakem üçlüsü tarafından rapor edildi. PFDK’ya sevkedilecek olan dosya sonrası Rüştü’nün en az 2 maç ceza alması bekleniyor.

STADA GİREMEZLER

ERDOĞAN ve Soğancıoğlu ise Yunus Yıldırım’a ettiği hakaretler gerekçesiyle en az 1 ay hak mahrumiyeti cezasına çarptırılacak. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni yasa düzenlemelerine göre hak mahrumiyeti alan başkan veya yöneticiler, eskiden olduğu gibi Protokol Tribünü haricinde istedikleri yerde de oturamıyorlar. Yani iki isim de ceza almaları halinde 1 ay boyunca Beşiktaş’ın maçlarını canlı olarak seyredemeyecekler.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER