Dünya
  • 3.7.2009 09:53

RUSYA'DAN 3 MİLYAR DOLARLIK MICHAEL JACKSON TEKLİFİ...

Rusya'da şov dünyasında prodüktör olan Aleksandr Valov, Rus işadamlarıyla "Popun Kralı Michael Jackson'ın mezarının Kızıl Meydan'a yapılması" konusunda görüşmelerde bulunduğunu söyledi. Vavlov, Jackson için Rus işadamlarının 3 milyar ABD dolarını gözden çıkardığını belirtti. Rus işadamlarıyla yaptığı görüşmeleri anlatan Valov, "Jackson'ın ailesine bu paranın 2 milyar dolarını bağışlamak ve böylece çocuklarını borçtan kurtarmak istiyorlar" diye konuştu. Valov, Jackson'a yakışır bir şekilde Kızıl Meydan'da Vladimir Lenin'in mozolesinin yanında yapılacak gösterişli mezarın, camlar ve değerli taşlarla süsleneceğini belirtti.

MICHAEL VİRÜSÜ

Michael Jackson'ın ölümüyle birlikte müzik listelerinde bir numaraya oturması ve en çok merak edilen haber konusu olması, bilgisayar korsanlarına fırsat oluşturdu. Korsanlar, Jackson ile ilgili yaptıkları spam ve virüsleri bilgisayar kullanıcılarına göndermeye ve sanal dünyada yaymaya başladı. Korsanlar kullanıcının isteği dışında kendisine gönderilen elektronik posta olarak da adlandırılan spam dosyalarını, "Michael Jackson'ın Ölümünün Perde Arkası, Gerçek Nedeni, Saklanan Gerçek" gibi başlıklarla bilgisayar kullanıcılarına göndermeye başladı.

'MÜSLÜMAN GİBİ DEFNEDİLECEK'

Öte yandan ailesinin, Jackson için İslami kurallara uygun olarak 7 Temmuz'da Los Angeles Staples Merkezi'nde tarihin en büyük cenaze törenini düzenleyeceği iddia edildi. Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai merkezli Al Arabiya TV kanalı ise Jackson'ın cenaze töreninin İslami kurallara göre, Los Angeles'taki dev eğlence- spor arenası Staples Merkezi'nde gerçekleştirileceğini öne sürdü. Haberde, geçen yıl İslam dinini seçen Jackson'ın, yeni dinine göre defnedilmeyi istediği, bu nedenle ailesinin böyle bir karar aldığı belirtildi.

İkinci vasi Diana Ross

ABD'de ilaçların kullanımla ilgili uygulamalarını denetleyen kurum olan DEA'nın iki yetkilisinin, popun kralı Michael Jackson'ın kullandığı ilaçlarla ilgili soruşturmaya katılması, sanatçının ölüm nedeniyle ilgili spekülasyonları artırdı. ABD'deki SKY News'a konuşan koruması ve yakın arkadaşı Matt Fiddes, Michael Jackson'dan ilaçları saklamaya çalıştığını anlattı. Jackson'ın bir kadınla gizli ilişkisinin olduğunu belirten Fiddes, kadının kimliğini bilmediğini de sözlerine ekledi. Bu arada Jackson'ın vasiyetinde, üç çocuğunun velayetiyle ilgili şu ifadeyi kullandığı bildirildi: "Eğer 79 yaşındaki annem hayatta değilse, (ABD'li ünlü şarkıcı) Diana Ross'u vasi olarak gösteriyorum."

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:30

İLGİLİ HABERLER