Spor
  • 23.8.2009 00:04

SAĞLAM: 'OYNANAN FUTBOLDAN KEYİF ALMADIM!..'

Bursaspor, Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, galibiyete rağmen oynanan futboldan keyif almadığını söyledi. Sağlam, "Özellikle 3 haftalık bir periyod bizim için çok önemliydi. Geçen haftaki mağlubiyetten sonra bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Kendi sahamızda az puan kaybeden bir takım kimliğine büründük. Bu karşılaşmanın ayrı birer önemi var. Kardeş takım ile oynuyor olmamız, maçın atmosferini değişik bir havaya sokuyor. Bu hava sahanın içine yansıyor. Futbolun gerektirdiği sertliğini sahaya yansıtmayan bir anlayış haline getiryor. Bu da futbolun sehir zevkini düşürüyorr. Ben keyif almadım. Günün en sevindirici tarafı kritik dönemde alınan 3 puandır. 3 puan aldıkları için oyuncularımı kutluyorum. Yoksa oyun anlamında ortaya güzel şeyler çıkmadı. Bu kısırlığı ortadan kaldırmamız lazım. Üretken olmamız lazım. Bunu da önümüzdeki Pazar gününe kadar toparlamamız lazım. Çünkü çok önemli bir maç oynayacağız. Bir an evvel bazı şeyleri düzeltmemiz gerekiyor" dedi.
Oyunun ilk 15 dakikasında çok iyi olduklarını ifade eden Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, "İstediğimiz pozisyonları yakaladık. Antrenmanlarda çalışmamıza rağmen Ömer'in golüne engel olamadık. İkinci yarı oyunu riske ettik. Pozisyonlara girdik ama gol atamadık. Bu sezon Ankaragücü'nde köklü değişiklikler oldu. Geçen seneki kadromuzu koruyamadık. Gereken doğru transferleri yapamadık, bu da takımı etkiledik. Bu hatfa içinde gereken bölgelere transfer yapıp gerçek Ankaragücü'nü göstereceğiz" diye konuştu.
Bursasporlu futbolcu Turgay Bahadır da ortaya çıkan kardeşliğin maçı etkilediğini kaydederek, "Geçen haftaki yenilgiyi unutarak maçı kazandık. Önümüzde zor bir deplasman maçı var. Orada en iyi şekilde oynayıp 3 puanı almak istiyoruz" dedi.
Genç oyuncu Ozan İpek ise, "Oyuna tutuk başladık. Bizim için önemli olan 3 puandı. 3 puanı aldık, mutluyuz" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER