Sağlık
  • 18.3.2018 15:09

Estetik Operasyonu Neden Yaptırılır ve En Çok Yaptırılan Estetik Ameliyatları Nelerdir?

Teknolojinin gelişmesi estetik trendlerinin de belirlenmesini sağlıyor. Yaşa ve diğer etkenlere bağlı olarak hem yüzde hem de vücutta çeşitli deformasyonlar görülmektedir. Bu durum erkek ya da bayan fark etmeksizin kişide ciddi psikolojik sorunları beraberinde getiriyor. Özellikle dış görünümüne çok önem veren kişiler kendilerinde bir eksiklik olduğunu düşünerek sosyal yaşamdan uzaklaşıyor.

Kişilerin yaşadığı bu psikolojik travmaları atlatmalarını sağlamak için kişisel bakım ihtiyaçlarına modern tıbbın her türlü olanakları kullanılarak çözüm sağlanmaktadır. Bu aşamada teknolojik gelişmeler de yakından takip edilerek yeni yöntemler geliştiriliyor.

Yaşa bağlı olarak görülen değişikliklere zamanında müdahale edilerek genç ve dinç kalmanız sağlanır. Kozmetik ve estetik cerrahinin etiketi sayılan burun estetiği, göğüs estetiği ve kulak estetiği en popüler estetik uygulamaların başında geliyor. Eskiden çok fazla gelişmeyen bu yöntemler ilgi de görmüyordu. Ancak zamanla teknolojiye ayak uyduran sağlık bilimi kendini geliştirerek estetik operasyonlar konusunda çığır açmıştır.

Estetik operasyonlarda geliştirilen yeni teknikler kişiye özel işlemlerin yapılmasına olanak tanıyor. Bu sayede operasyon sonrası iyileşme süreci daha da kısalırken başarı oranı da artıyor. Tüm dünyada hızlı bir şekilde gelişen ve yayılan estetik operasyonlar Türkiye’de de başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. Bunun en güzel örneği İzmir’de bulunan ve  Prof. Dr. Ufuk Bilkay’a ait estetik cerrahi alanından her türlü ameliyatlı ve ameliyatsız uygulamaların yapıldığı  estetiks.net İzmir estetik merkezi kliniğidir.

Kaliteli Nefes Alırken Güzel Görünün

Son dönemlerde en çok tercih edilen estetik uygulamaların başında rinoplasti gelmektedir. Prof.Dr Ufuk Bilkay tarafından yapılan burun estetiği sonrasında aynı gün evinize gidebilirsiniz. Ayrıca 15 gün gibi kısa bir sürede de işinize ve normal hayatınıza geri dönebilirsiniz.

Burunda görülen şekil bozuklukları rinoplasti dediğimiz burun estetiği ile giderilmektedir. Alanında uzman olan Prof. Dr. Ufuk Bilkay tarafından gerçekleştirilen burun estetiği ile istediğiniz güzelliğe en kısa sürede kavuşabilirsiniz. Görsel etkinin yanında burun içi yollar açık olduğu için nefes alırken yaşanan güçlükler de giderilmiş olur. Bu sayede kaliteli nefes almanın keyfi sürülebilir.

Ağrısız ve İzsiz Göğüs Estetiği Uygulamaları

En çok başvurulan estetik uygulamalardan biri de göğüs estetiği uygulamasıdır. Özellikle kadınlar tarafından tercih edilen bu uygulama ile vücudu tamamlayan göğüslere kavuşmak mümkündür. Bazı kişiler küçük göğüslerden şikâyet ederken bazı kişiler büyük göğüslerinden şikâyet eder. Kişiye özel uygulamalarımız ile istediğiniz göğüz yapısına kısa sürede sahip olabilirsiniz.

Genel anestezi altında yapılan göğüs estetiği işleminde silikon jel ya da salın dolu olan bir implant ile göğüs boyutu değiştirilerek istenilen şekle getirilir. Erkeklerde görülen göğüs büyümesi sorunu için uygulanan göğüs estetiğine de jinekomasti denir. Prof. Dr. Ufuk Bilkay tarafından başarılı bir şekilde uygulanan ağrısız göğüs estetiği ile iz kalmadan yeni göğüslerinize kavuşabileceksiniz.

Başarılı Kulak Estetiği Uygulamaları

Diğer vücut elemanları gibi kulaklar da çok önemlidir. Hem işlevselliği hem de görselliği açısından kulaklara gereken önemin verilmesi şarttır. Kulaklarda genelde doğuştan meydana gelen şekil bozuklukları kişinin dış görünümünü etkilemektedir.

Özellikle kepçe kulak sorunu ile daha çok karşılaşılıyor. Kişiyi psikolojik olarak etkileyen şekil bozukluklarını günümüzde kulak estetiği tedavisi ile çözülüyor. Kulak ile ilgili her türlü sorunlarınız lokal anestezi altında kısa sürede çözümlenmektedir. Prof. Dr. Ufuk Bilkay önderliğinde hizmet veren estetik merkezi estetiks.net, İzmir’de en çok tercih edilen kliniklerin başında gelir. Sizlerde estetik problemlerinizin kısa sürede başarılı ve ekonomik bir şekilde çözümlenmesini istiyorsanız İzmir estetik cerrahi merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2018 15:09

İLGİLİ HABERLER