Sağlık
  • 2.2.2017 00:45

Her sabah bu içeceği içerek gençleşin

Yaşlanmak doğal bir süreç ve bunu engelleyemezsiniz, ama sağlıklı bir şekilde yaşlanmak için gereken her şey sizin elinizde.

Bugünlerde pek çok kişi daha genç kalmayı ve görünmeyi başarabilmek için çeşitli tedavilere, kişisel antrenörlere, kremlere ve ilaçlara bir servet harcıyor. Tüm bunları başarmanın, genç ve güçlü bir vücuda kavuşmanın ucuz ve hızlı bir yolu olduğunu öğrenince şaşıracaksınız. Yaşlanmak doğal bir süreç ve bunu engelleyemezsiniz, ama sağlıklı bir şekilde yaşlanmak için gereken her şey sizin elinizde.

ZERDEÇALLI SÜT ile ilgili görsel sonucu

Zerdeçal geleneksel Çin ve Hint tıbbında yaygın olarak kullanılan, iyileştirici ve yaşlanmayı geciktirici etkiye sahip son derece sağlıklı bir baharat. Cildi ve tüm vücudu yenileme özelliği nedeniyle, tüm dermatologlar antioksidan açısından zengin bir beslenme ile birlikte kullanılmasını öneriyorlar. Zerdeçal güçlü bir antioksidan olan kurkuminoid acısından zengin.

İlgili resim

Araştırmacılar bu muhteşem baharatın çok çeşitli iltihaplanma önleyici etkileri olduğunu keşfetti. Bu etkiler, bir Japon adası olan Okinawa nüfusunun 81,2 yılla dünyadaki ortalama en uzun ömre sahip olmasının nedeni olabilir. Bu nedenle size zerdeçalın yararlarını kullanan ve 10 yıla kadar genç görünmenize yardımcı olabilecek doğal bir tarif öneriyoruz. Bu baharatın karabiber ile düzenli olarak kullanımı sağlığınıza inanılmaz yararlar sağlayacak. Bu muhteşem süt, zerdeçalın emilimini sağlayan ve iltihaplanmayı önleyici güçlü etkileri olan karabiberin ve alkaloit piperinin sert tadından dolayı özel bir tada sahip. İşte tüketebileceğiniz en sağlıklı içeceklerden biri olan altın sütün hazırlanışı:

ZERDEÇALLI SÜT ile ilgili görsel sonucu

Öncelikle, zerdeçal macununu hazırlanışı:

Malzemeler:

1/4 bardak toz zerdeçal

1/2 bardak arıtılmış su

1/2 çay kaşığı çekilmiş karabiber

ZERDEÇALLI SÜT ile ilgili görsel sonucu

Hazırlanışı:

Bir kasenin içerisinde tüm malzemeleri karıştırın ve karışımı orta ateşte ısıtın. Koyu bir macun elde edene kadar iyice karıştırın. Daha sonra macunu biraz soğumaya bırakın ve ardından buzdolabına koyun.

Altın sütün hazırlanışı:

ZERDEÇALLI SÜT ile ilgili görsel sonucu

Malzemeler:

1/4 çay kaşığı zerdeçal macunu

1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı

1 bardak badem sütü

1 yemek kaşığı bal

 

ZERDEÇALLI SÜT ile ilgili görsel sonucu

Hazırlanışı:

Bal hariç tüm malzemeleri bir tencerenin içinde karıştırın. Orta ateşte, homojen bir karışım elde edene kadar devamlı olarak karıştırın. Ardından, bir fincana dökün ve balı ekleyin. Altın sütünüz içmeye hazır!

Kullanımı: Bu içeceği günlük olarak tüketmelisiniz. Yararlarını çok kısa sürede fark edeceksiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 2.2.2017 01:46

İLGİLİ HABERLER