Sağlık
  • 25.7.2016 01:24

Selülite inanılmaz yöntem

Vücutta cildinizi gençleştirme, kırışıklıkları önleme, selüliti engelleme gibi etkileri olan, faydaları saymakla bitmeyen buz banyosuna yaz sıcağında karşı koymak zor...

Buz banyosu cildi gençleştiriyor

DailyMail'de yayımlanan habere göre buz banyosu yapmanın selülitten kırışıklıklara birsürü faydası bulunuyor. İngiltere'de de insanların yapmaya başladıkları bu uygulama vücutta kan dolaşımını artırarak selülit ve cilt sarkması gibi durumları da engelleyebiliyor.

Buz banyosu cildi gençleştiriyor

Soğuk suyla kasılan ve küçülen damarlar derideki portakal kabuğu etkisini ortadan kaldırarak cilde pürüzsüz bir görünüm veriyor. Bu tedaviyi 4 hafta boyunca düzenli uygulamak da ciltte kalıcı etkiler yaratıyor.

Buz banyosu cildi gençleştiriyor

Fakat bu yalnızca güzellik için yapılan bir uygulama değil. NASA'nın yaptığı araştırmalara göre 12 hafta boyunca düzenli uygulandığında vücut soğuğa adapte oluyor, böylece tansiyon ve kolesterol düşüyor; libido da artıyor. Ayrıca sporcular da kaslarının rahatlaması için buz banyosunu tercih ediyor.

Katlanması zor olsa da buz banyosu kaslarınızın etrafındaki sıvıları giderip şişlikleri indirir. Tansiyon, kolesterol ve libido seviyelerinizde bir değişiklik görmeniz zaman alabilir fakat bu yöntemi uygulamak çok işinize yarayacak.

PembeNar Özel

Güncellenme Tarihi : 25.7.2016 01:30

İLGİLİ HABERLER