Gündem
  • 4.9.2013 14:57

Sahil Güvenlik Komutanlığında yangın

Komutanlığın içinde bulunan ve malzeme deposu olarak kullanıldığı belirtilen bina alev alev yandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.

SARIYER Çayırbaşı'ndaki Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge komutanlığında saat 13.45'te yangın çıktı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yangınla ilgili olarak, "Sahil Güvenlik-Marmara Bölge Komutanlığı'nın giyim ve kırtasiye deposunda elektrik kontağından dolayı çıkan yangın kontrol altına alınmıştır" dedi.

Komutanlığın içinde bulunan bina alev alev yandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.

YANGIN TAMAMEN SÖNDÜRÜLDÜ

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sarıyer'deki Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda çıkan yangınla ilgili konuştu. Feshane'de düzenlenen Kahramanmaraş günlerine katılan Mutlu, habercilerin bu yöndeki sorularını yanıtladı. Yangının malzeme deposunda elektrik kontağından çıktığının belirlendiğini söyleyen Vali Mutlu," Elbiselerin kırtasiye ve diğer malzemelerin bulunduğu bölümde bir depo. Çatı katında ağırlıklı olarak çıktı. Ama can kaybı ve yaralı olmaması sevindirici. Yangın süratle kontrol altına alındı. Şu anda da tamamen söndürüldü. Tamamen malzeme deposu. Elbise, kırtasiye diğer bir takım malzemelerin konulduğu bir depo" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:17

İLGİLİ HABERLER