Gündem
  • 6.9.2013 01:49

Şahin:Tarihte zor rastlanacak durumdayız

Şahin, Nurdağı Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığınca Kullar Mesire Alanı Konferans Salonu'nda düzenlenen değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde takım ruhuyla hareket ettiklerini belirten Şahin, "Eğitimden sağlığa akla gelebilecek her alanda değişimi ve gelişimi yaşadık. Vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda yol haritası çiziyoruz. Güçlü bir iktidarımız var. Milletin desteğini 11 yıl boyunca kendi bünyesinde tutabilmek dünya tarihinde çok zor raslanılacak bir durum. Biz Başbakanımızın önderliğinde insanı merkez aldık. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışını merkeze koyduk. Bugün, güven ve istikrarın devam ettiğini hep birlikte gördük" diye konuştu.
Geleceğe önemli bir eser bırakmak için bir ve bareber olunması gerektiğini vurgulayan Şahin, "Bizim iyi olmamız, Allah için birbirimizi sevmemiz ve milleti fethetme yolculuğumuzda iyiliği, güzelliği büyütmemiz, fitneyi, fesadı ve dedikoduyu ayaklarımızın altına alıp o büyük fotoğrafı unutmadan, torunlarımıza, çocuklarımıza güçlü bir miras bırakmamız lazım" dedi.
Uluslararası en iyi markaların olduğu fuarları Gaziantep'te gerçekleştirdiklerini dile getiren Şahin, Türkiye'nin halı ihtiyacının yüzde 90'ının Gaziantep'te üretildiğini ifade etti.
Bakan Şahin'in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.
Toplantıya, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Ali Şahin, Nejat Koçer ve Derya Bakbak, Nurdağı Kaymakamı Seyfullah Erdueri, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, belde belediye başkanları, daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:15

İLGİLİ HABERLER