Asayiş
  • 29.11.2007 02:21

SAMSUN'DA EVLİ KADINA TACİZ TARTIŞMASI: 3 YARALI

MUAMMER AY
SAMSUN  - Samsun'da, 1 yıllık evli genç kadını taciz ettiği iddia edilen şahıs, kendisiyle konuşmaya giden kadının kocası, kayınpederi ve kayınbiraderini bıçakla yaraladı.

Olayda yaralanan baba ve 2 oğlu, Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, Yavuz Selim Mahallesi'nde bu akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Kemal E. (24), 1 yıllık evli olan ve eşi askerden yeni dönen Funda D.'nin (18) dün yolunu kesip taciz etti.

Olay çıkmaması için eşine söyleyemeyen Funda D., bugün kayınpederi Salih D.'ye (40) olayı anlattı. Salih D., yanına Funda D.'nin eşi Gürkan D. (21) ve diğer oğlu Gökhan D.'yi (22) alarak olayı konuşmak için Kemal E.'nin yanına gitti.

Burada çıkan tartışmada Kemal E.'nin bıçaklı saldırısına uğrayan Salih D. karnından, Gökhan D. karnından ve Gürkan D. ise sol elinin bileğinden bıçaklanarak yaralandı.

Yaralanan baba ve 2 oğlu, Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Salih D.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


Olaydan sonra kaçan bıçaklı saldırgan Kemal E., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:27

İLGİLİ HABERLER