Asayiş
  • 5.6.2014 23:44

Samsun'da korkutan yangın

Yangın, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi Güney Sokak’taki 3 katlı bir binanın çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacı Ali Fidan Apartmanı’nın çatı katı alev alev yandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından aranarak olay yerine kısa sürede gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ara sokakların darlığından ve elektrik tellerinden dolayı yangına müdahale etmekte güçlük çekti.
Yangın esnasında oluşan kara duman gökyüzünü kaplarken, çatı katında kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi.
Yangın esnasında SAMGAZ ekibi binanın doğalgazını keserken, 2 tane ambulans da hazırda bekletildi. Çevredeki vatandaşlar meraklı bakışlarla yangını izledi.
Bina sahibi 54 yaşındaki Ünver Fidan, yangından önce çatı katında 3 çocuğun sigara içtiğini ve hızla apartmandan uzaklaştığını iddia ederek, “Biz bir alt daireden çıktığımızda 8-10 yaşlarında üç çocuk dış kapıdan çıktılar. Ondan sonra kaçıp gittiler. Onlar gittikten yarım saat sonra çatı katı alev aldı” dedi.
Vatandaşlar da itfaiyenin, elektrik tellerinden dolayı yangına müdahale etmekte zorluk çektiğini söyledi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:26

İLGİLİ HABERLER