Yaşam
  • 15.12.2016 00:55

Sanatçılar Şehitler Tepesini ziyaret etti

İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısının dördüncü gününde sanat camiasından çok sayıda ünlü isim Şehitler Tepesi’ni ziyaret etti. 44 şehidin verildiği hain terör saldırısını kınayan sanatçılar birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Beşiktaş’ta yaşan terör saldırısının dördüncü gününde şehitleri anmak için olay yerine gelenler karanfil bırakmaya ve dua etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Şehitler Tepesi’ni ziyaret eden aralarında Yavuz Bingöl, Sinan Özen, Deniz Akkaya, Metin Şentürk, Muazzez Ersoy, İzzet Yıldızhan ve Burak Kut’un da bulunduğu birçok sanatçı terör şehitlerini olay yerinde andı. Hain terör saldırısını kınayan sanatçılar birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

"IRAK VE SURİYE GİBİ OLMAYIZ, HİÇ KİMSE HEVESLENMESİN"

Hain terör saldırısını kınayan Yavuz Bingöl, "Geçen cumartesi olan saldırı başka bir saldırı. Direkt polisleri hedef alan bir saldırı. Burnumuzun dibinde Suriye var, Irak var. Bir savaşın içerisindeyiz. Biz büyük bir ülkeyiz. Anadolu çok zengin bir coğrafya. Bağrından Hacı Bektaş’ı, Pir Sultan’ı çıkarmış bir toplumun çocuklarıyız biz. Biz Irak ve Suriye gibi olmayız bir hiç kimse heveslenmesin. Ulusumuzun ülkemizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 14.12.2016 20:59

İLGİLİ HABERLER