Yaşam
  • 15.12.2016 00:13

Kedi Kadın Jocelyn Wildenstein sevgilisini tırmaladı

Sevgilisine makasla saldıran ‘Kedi kadın’ tutuklandı!

Moda tasarımcısı sevgilisine makasla saldırıp yüzünü tırnaklayan ‘Kedi Kadın’ lakaplı sosyetik isim tutuklandı.Yaptırdığı estetikler ile yüzü adeta bir kediyi andıran ve ‘Kedi Kadın’ lakabıyla anıılan 71 yaşındaki Jocelyn Wildenstein, moda tasarımcısı olan erkek arkadaşı Lloyd Klein’e (49) makasla saldırıp, tırnakladığı yüzüne sıcak mum dökmekle suçlanıyor.

Wildenstein’in saldırısına uğrayarak yüzü gözü kan içinde kalan Klein, polis gelene kadar kendisini başka bir saldırıdan korumak için kilitlediği bir odaya sığındı.2003 yılından beri birlikteliği olan sansasyonel ikili, bu olay sonrasında ilişkilerine son verdiklerini ifade etti. Klein’in ifadesine göre 13 yıllık sevgilisinin son zamanlarda ‘patlamaya hazır bir saatli bombadan’ farkı kalmadı.

Daily Mail gazetesinin haberine göre; kavganın çıkma sebebi, Klein’in sosyal medyada fazla vakit geçirmesi.Ünlü ikiliye yakın bir kaynağın ifadesine göre, ikili geçtiğimiz Salı günü beraber yemeğe çıktı. Wildenstein, sevgilisine bilgisayarını kapatıp kendisiyle ilgilenmesi için uyarıda bulundu. İstediği ilgiyi elde edemeyen Wildenstein, erkek arkadaşının yüzüne masadaki sıcak mumu fırlatıp bağırmaya başladı.

Güncellenme Tarihi : 15.12.2016 00:59

İLGİLİ HABERLER