Yaşam
  • 26.1.2008 16:09

SARHOŞ ADAM YANLIŞLIKLA BACANAĞINI ÖLDÜRDÜ!

      MANİSA'nın Alaşehir İlçesi'nde, ruhsatsız tabancasına bakarken yanlışlıkla tetiğe dokununca birlikte içki içtiği bacanağı 38 yaşındaki Mazlum Oral'ın ölümüne neden olan Ali Süzen polise teslim oldu.
      Olay, dün saat 20.00 sıralarında Yeni Mahalle Bozdağ Caddesi Numara 41'de meydana geldi. İddiaya göre, hayvan tüccarlığı yapan Mazlum Oral, evine davet ettiği bacanağı 37 yaşındaki Ali Süzen'le birlikte alkol almaya başladı. Bu sırada, Süzen, bacanağının ruhsatsız tabancasını görerek, bakmak için eline aldı. Süzen aldığı alkolün de etkisiyle yanlışlıkla tetiğe dokununca bacanağı Mazlum Oral'ı başından vurdu. Oral, kanlar içinde yere yığılırken Süzen, tabancayı da alarak kaçtı. Silah sesini duyan komşuları tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Oral, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
      Olaydan sonra kaçan Ali Süzen, bugün öğlen saatlerinde Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, teslim oldu. Süzen, ilk sorgusunda birlikte alkol aldıkları belirterek, “Bacanağımın tabancasını incelerken, yanlışlıkla tetiğe dokununca ateş aldı. Öldürmek gibi bir kastım yoktu. Üzgünüm'' dediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 14:09

İLGİLİ HABERLER