Yaşam
  • 22.10.2005 01:04

ŞEBNEM SCHAFFER'İN ANNESİ : ŞENOL'DAN AİDS RAPORU İSTEDİK, KIZIMLA SEKS YAPMA YASAĞI KOYMADIK

Ayrıldığı sevgilisi Şenol İpek'e kendisini bakire bıraktığı için basın yoluyla teşekkür eden manken Şebnem Schaffer'e gelen cevap ağır olmuştu: "O zaman neden Almanya'dan doğum kontrol hapı aldı?" Şebnem'in annesi Lale Hanım bu iddialara şu cevabı veriyor: "Onun kararıydı, ilaç aldık ama kullanmadı". Şebnem Schaffer ise, '' Şenol bir alkolikti. Her oturuşta bir şişe büyük viskiyi bitiriyordu. O yoksa bir şişe büyük rakı içiyordu. Mezesiz falan. Koli koli viski taşıdık ona Almanya'dan. İçince agresifleşiyor, bağırıyor, Ahmet Dursun'a falan küfürler yağdırıyordu. Annemin tehdidini de kayda almış. Niye savcılığa vermiyor o zaman?"

SAVAŞ AY'IN SABAH GAZETESİNDE YAYINLANAN RÖPORTAJI

* Annen tehdit mi etti adamı?

Şebnem Schaffer: Annem bir gün sinirlenmişti ama 'silahla vuracağım' demedi. Sadece 'Seni mahvederim' dedi. Böyle bir çocuğu sevdim yani ben, biliyorduk hiçbir şeyi olmadığını... Özcan Deniz'i çıkardı şimdi! Ben Özcan'ı önceden tanıyorum, o kadar. Bir şeyimiz olmadı yani. Çok komik; Yüksel Ak yüzünden neden intihar edeyim ki? Siz de biliyorsunuz temizlik hastalığımın olduğunu. Hapçı diyor benim için. Hap yuttuğum doğru. Her hap içen akıl hastası mı?

Anne araya giriyor...
Lale Schaffer: Ben ona alkol yüzünden vermedim Şebnem'i. Alkolik bu çocuk. Şebnem'i felaket kıskanıyordu. Bana "Ahmet aradı mı?" diye soruyordu bir de Almanya'da bir iş adamı vardı İlhan Doğan... Şebnem onunla Almanya'da çalıştı. Çok zengin bir iş adamı. Şebnem iş için gitti, Şenol durdu durdu onu konuştu. "Beni bu adamla aldattı mı?" diye soruyordu bana. Bizim aileyi biliyor oysa ki...

* Parasal olay mı vardı bir de?

Lale Schaffer: Sen bu genç kıza 5 kuruş harcamadın. Benim kızım çok tuvalet kağıdı kullanır, onu bile alacak durumda değildi. Bir kere bizi yemeğe davet etti. 36 YTL'yi ödeyemedi, onu da Şebnem verdi. Bizi götürüyor, elinde 10 milyon lira. Madem kızı istemiyordun; öyle niye geliyordun ki eve? Ben burada evden kovdum onu. Şebnem 5-6 kere kovdu. Kapıdan kovsan camdan girecek. Şebnem'in arkadaşları "Ne kadar şerefsiz, karaktersiz" diyor onun için... Bugün Yalçın Dümer aradı. 'Erkekliğimden utandım' diyor çocuk. Çıkmış Şebnem'in hap yuttuğunu anlatıyor. Niye geliyorsun o zaman peşimizden? Yüzsüz bir çocuk olmuş bu artık, o Şebnem'in bakireyim deyişini kabul edemedi. Erkekliğiyle alay ettiler herhalde. Oysa ki herkesin önünde; "Nişanlıyım ama Türk örf ve adetlerine göre nişanlıyım. Cinsel ihtiyacımı da başka yerlerde karşılıyorum" diyebilirdi.

Şebnem Schaffer: Burada insanların ar damarı çatlamış. Mankenlik camiasının da sanat camiasının da... İstanbul'un hayat şartları artık insanları bozmuş. Ben Almanya'yı bu yüzden sevmeye başladım. Türkiye'de negatif enerji alıyorum artık insanlardan. Almanya'da huzurumu buluyorum ama burada bulamıyorum.

Lale Schaffer: Biz 'seks yapma' diye şart koşmadık kızımıza. Evlenmeden aynı evde birlikte yaşamak yok şartı koştuk sadece. Ona karışmayız. Hatta doktora gittik raporunu aldık, ilaveten gebelikten koruma ilaçları aldık ama kullanmadı. AIDS testi bile yaptırdık. Şenol'dan da istedik.

Şebnem Schaffer: Ben seks yapmadan yaşayamaz mıyım bir ilişkiyi? İlle yatmamız mı gerekir? Niye yadırgıyorlar bunu anlamıyorum. Zaten evlenmeyi düşünüyorduk her şey rahat rahat olurdu o zaman!
Lale Schaffer: Bu Türkiye'nin hali böyleyse koyun gitsin. Ben Türk pasaportumuzu yırtıp, Alman pasaportu alacağım. Türkiye'den kaçacağım artık. Bu Şenol'u biz kovduk bozuldu ya; 'Size gol atacağım' demişti. Attı golünü bak!..
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:50

İLGİLİ HABERLER