Yaşam
  • 16.10.2008 13:51

ŞEHİT ATEŞİ İZMİR'E DÜŞTÜ

MEHMET İNMEZ
İZMİR - Anne Gülendar Kılıç evinin balkonuna bayrak asarak acısını ifade ederken, acılı anne doktor kontrolünde tutuluyor. Baba Yaşar Kılıç ise yakınları tarafından teselli edilmeye çalışılıyor.
Hakkari'den gelen acılı haber Eskiizmir semtinde oturan Kılıç ailesini yasa boğdu. Askerdeki Ferdi Sefa Kılıç'ın şehadet haberi ile yıkılan aile büyük bir üzüntü yaşıyor. Evin tek oğlu olduğu öğrenilen Ferdi Sefa Kılıç'ın 7 ay önce askere gittiği öğrenildi. Kayseri Dağ ve Komando Birliği'nde askerliğini yaptığı öğrenilen Ferdi Sefa Kılıç'ın bir süre önce geçici görevle Hakkari'ye gittiği ifade edildi.
PARASINI ALAMADI
Anne Gülendar Kılıç, oğlunun bir hafta önce aradığını belirterek, "Anne param bitti. Bana para gönderin dedi. Bende 150 YTL gönderdim. Ancak iki gün önceki son görüşmemizde dağa çıktıklarını parasını dönünce alacağını söyledi. Ama gönderdiğim parayı alamadı oğlum" diyerek ağladı. Belediyeden emekli olan baba Yaşar Kılıç da, "Vatan sağolsun. PKK bir an önce bitirilsin. Bizim gibi gariban insanların oğulları şehit oluyor. Yeter artık" diyerek ağladı.
Ferdi Sefa Kılıç'ın evin tek oğlu olduğu ve 4 kız kardeşi bulunduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:20

İLGİLİ HABERLER