Yaşam
  • 8.10.2009 11:14

SEKS BAKANLIĞINA İHTİYAÇ VAR!

Müjde Ar'ın "Sevişme bakanlığı kurulsun" sözlerine Haydar Dümen'den farklı yorum: Sevişme o kadar problem değil! Herkese kendi bakanlığı yeter ama seks bakanlığı kurulsun!


Cinsellik yazarı Dr. Haydar Dümen, Müjde Ar'ın geçtiğimiz hafta yaptığı "Türkiye'de sevişme bakanlığı kurulsun" açıklamasına ilginç bir yorum getirdi. "Sevişme bakanlığı kurulduktan sonra seks bakanlığı da kurulsun derse ne yapacağız?" diyen Dümen; sözlerine şöyle devam etti: "Milletin derdi biraz da çocuk, biraz da aile değil mi? Sevişmek için bakanlığın gereği yok. Herkese kendi bankası, kendi bakanlığı yeter ama seks ya da evlilik bakanlığı kurulursa kurulsun. Çünkü o problem ama sevişme o kadar problem değil!"

BEKAR SANAYİ KURULMALI
Saba Tümer'in programına konuk olan Haydar Dümen, Türkiye'deki cinsel sorunlara dikkat çekerek, 'bekar sanayi'nin kurulması gerektiğini de söyledi. Türkiye'de her şeyin evlilik üzerine kurulduğunu ve evlilik çatırdadığı zaman sanayinin çökeceğini iddia eden Dümen, şöyle konuştu: "İnsanlar evlenmeyecekse ya da 50 yaşından sonra boşanacaksa; bekar sanayinin nimetlerinden yararlanması gerekir. Bunların hepsi zaman içinde olacak..."

'BAŞINA DA BENİ GETİRSİNLER' DEMİŞTİ
Müjde Ar, "Türk aile yapısını bozan bazı dizilere şifre konmalı" diyen Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Kavaf'a tepkisini şöyle dile getirmişti: "Selma Hanım aileyle, kadınla uğraşsın. Bir de sevişme bakanlığı kurulsun; başına da beni getirsinler!"

UZUN EVLİLİKLERDE BEYİNSEL TAKILSINLAR
Haydar Dümen, evlilikte monotonluğun cinselliği öldürdüğüne dikkat çekti ve ekledi: "70 yıl, 60 yıl aynı kadın, aynı erkek olunca cinsellikten fazla şey ummayın. Beyinsel gidin, duygusal gidin. Evliliğinizin çatırdamaması için daha sağlam temeller üzerine adım atın."

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:43

İLGİLİ HABERLER