Spor
  • 21.4.2008 09:41

SEMİH'E ÇILGIN TEKLİF!...

Caner’in CSKA Moskova’ya, Fatih Tekke’nin Zenit’e, Hasan Kabze ve Tomas’ın Rubin Kazan’a transfer olmasının ardından Rusya’ya giden Gökdeniz’in de gösterdiği yüksek performans üzerine Rus kulüplerinin Türk futbolculara olan ilgisi olağanüstü boyutlara ulaştı. Rusya, Türk futbolcular için astronomik paralar kazanabilecekleri büyük bir pazar haline geldi. Son olarak Fenerbahçe’de sözleşmesi sezon sonuna biten futbolcularından Önder Turacı, FC Moskova ile anlaştı. Akşam gazetesinin haberine göre, Ruslar özellikle de Moskova, Önder’le de yetinmeyecek gibi gözüküyor. Rus kulübü, Semih Şentürk ve Serdar Kulbilge’yi de renklerine katmaya hazırlanıyor.

GOL SIKINTISI ÇEKİYORLAR

FC Moskova yöneticileri, Semih’e yıllık iki milyon euro teklif etti. Semih’i ısrarla kadrolarına katmak isteyen Moskovalılar, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisine de gelip, golcü futbolcuyu bir kez daha seyredecek. Ruslar, Semih’le birlikte kaleci Serdar Kulbilge’yi de alıp götürmek istiyor. Rus liginde zor günler yaşayan FC Moskova 6 maçta hiç galibiyet alamadı. 3 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan Moskova sondan ikinci sırada yer alıyor ve gol sıkıntısı çekiyor. 6 maçta attığı 5 gol atarlarken, kalelerinde ise 10 gol gördüler. Bu yüzden iyi bir golcüye ve iyi bir kaleciye ihtiyaçları var.

BLOKHİN ÇOK İSTİYOR

FC Moskova Teknik Direktörü Oleg Blokhin, Şampiyonlar Ligi maçlarında izleyip beğendiği Semih’in mutlaka transfer edilmesini istiyor. Ukrayna Milli Takımı’nın eski teknik direktörü, gol yollarındaki sorunu Semih’le çözmenin hesaplarını yapıyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:26

İLGİLİ HABERLER