Yaşam
  • 15.5.2013 13:02

Serdar Ortaç'tan hükümete tam destek!..

Ünlü şarkıcı, hükümetin izlediği yolu beğendiğini söyledi
 

Yıllardır yaptığı albümlerle kitleleri coşturan kimi zaman da duygusal şarkılarıyla hüzünlendiren Serdar Ortaç, siyasi görüşüyle ilgili ilk kez konuştu. 1999 yılında Magazin Gazetecileri Derneği Ödül Töreni'nde yaşanan Ahmet Kaya olayına atfen yaptığı "Beni de gaza getirdiler" açıklaması büyük yankı uyandıran Serdar Ortaç, "Gençlik hatalarımın farkına bile bu hükümet sayesinde vardım” dedi.

iPad'lerde yayın yapan iDergi'den Başak Emre'ye röportaj veren Ortaç, "Gündemi takip ediyor musunuz? Sanatçı olarak en azından Hülya Avşar Akil insan olsun olmasın türünden tartışmalar yaşandı. Neler düşünüyorsun?" sorusuna

"1970'lerde doğmuş biri olarak birçok hükümet gördüm. Şuan ki hükümetimiz ülkeye gelmiş en iyi hükümet. Yaptıkları yapacaklarını vaat ettikleri herşeyi ve izledikleri yollu beğeniyorum. Ben gençliğimde yaptığım hataların farkına bile bu hükümet sayesinde vardım. O yüzden akil insanlar son derece doğru bir girişim. Akil insanlar vb. Bütün girişimleri doğru buluyorum ve destekliyorum. Bu ülkede bir kaşık suya ihtiyacımız var ve herkesin bir damla suda emeği hakkı var. Bundan önceki bütün hatalarımız için herkesten özür dilememiz lazım. Kinin seçildiği değil adım atmak ilerlemek yaralarımızın sarılıp bütün oldugumuzu hatırlamamız önemli böyle düşünüyorum" dedi.

Model Başak Emre gazeteciliğe adım attı. Online dergi Ruj için ilk röportajını yapan Başak Emre’nin ilk konuğu Serdar Ortaç oldu. İddialı açıklamalarda bulunan Ortaç, Amerika’da albüm çıkarmayı deneyen Tarkan için “Tarkan değil kim olursa olsun bence başarılı olamaz” dedi.

Televizyon sunuculuğuna Star’da yapmaya başlayacağı güzellik-estetik programı ile devam eden model Başak Emre bir yandan da gazeteciliğe merak sardı. Ortaç'la biraraya gelen Başak Emre sorularıyla sanatçıyı bir hayli terletti. Bu yıl kendisinin senesi olduğunu söyleyen Serdar Ortaç, “Tarkan gibi Amerika’da albüm çıkarmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Ben yiyebileceğim lokmayı sipariş ederim her zaman. Oralarda başarılı olmak bizim için zor. Bizden birinin de olabileceğini sanmıyorum. Onların müziği, onların dilli, bize göre zor, yapamayız. Tarkan değil kim olursa olsun bence başarılı olamaz. Hakim olmadığın bir dilde müzikte sadece gelip geçici başarılar getirir” yanıtını verdi.

Kumar sorusuna net yanıt
“Kumarla aranız nasıl?” sorusunu ise Serdar Ortaç: “Herkesin bir kusuru, hatası var. Benim de var. Bu namus ya da adam öldürmek gibi bir şey değil. Herkesin piyango ya da loto oynaması gibi bir şey. İddaa yasalsa ben de bunu kartlarla oynuyorum. Utanılacak bir şey değil” şeklinde yanıtladı.

 

Medyafaresi

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:18

İLGİLİ HABERLER